2777
2789
عنوان

فشار عصبی زده تو فکم

98 بازدید | 5 پست

مامان بابام از صبح زود پا شدن بلند بلند حرف زدن بیدارم کردن حالا هم خواهرم با فیلمای درسیش دهنم رو سرویس کرده یعنی مایی که میخوایم بخوابیم آدم نیستیم؟ حوصله بحث هم ندارم ولی از فشار عصبی فکم قفل شده و دندونام درد گرفته 

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

اینقدر سخت نگیر عزیزم زندگی خیلی کوتاه تر از اونی که بخوای حرص این چیز هارو بخوری ، یه روزی حسرت همین چیز هارو آدم میخوره ، اونایی که مهاجرت کردند حرف من درک میکنم واقعا از کنار خانواده بودن نهایت لذت ببر

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو توهم دیگه خابیدن فقط بیشتر رو مخت میره

خوابم میاد خب یعنی واسه خوابیدن بیدار شدن خودمم نباید تصمیم بگیرم 

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

اینقدر سخت نگیر عزیزم زندگی خیلی کوتاه تر از اونی که بخوای حرص این چیز هارو بخوری ، یه روزی حسرت همی ...

والا من حوصلم نمیکشه لذتی هم نمی‌برم خدا واسه خودشون حفظشون کنه ولی من تنهایی و خواب راحت رو ترجیح میدم