2777
2789
عنوان

عفونت ریه خطرناکه یا نه😭😭😭

91 بازدید | 13 پست

لطفاً یکی اگه اطلاعی داره بگه 😭😭

مامان بزرگم به خاطر عفونت ریه بیمارستان بستری شده نگرانشم دارم از استرس دق می‌کنم نکنه خطرناک باشه یه اتفاقی براش بیفته سنش هم زیاد💔😢

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نکران نباش بسپار به حکمت خدا

هر چیزی ممکنه 

اگر قسمت به رفتن باشه با یه سرما خوردگی هم ادم میره

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

عزیزم نکران نباش بسپار به حکمت خداهر چیزی ممکنه اگر قسمت به رفتن باشه با یه سرما خوردگی هم ادم میره

میشه برای سلامتیش صلوات بفرستی؟🥲

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

دفه اولشه ؟

آره فکر می‌کنم 

میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستید🥲

خطرناک که هست واقعیت ولی ناامید نباش براش دعا کن

وای ...

لطفاً براش دعا کن عزیزم🥲🥲

میشه برای سلامتیش صلوات بفرستی؟🥲

حتما عزیزم الهی زود تر سلامت برگردن خونه

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

هر عفونت‌ی خطرناکه

میشه براش دعا کنی لطفاً 😔

حتما عزیزم الهی زود تر سلامت برگردن خونه

ممونم مهربونم خدا سلامتی بده بهت 

آره فکر می‌کنم میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستید🥲

بله حتما ،😍

دفه اوله خوب میشه ولی باید مراقب باشه 

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی