2777
2789
عنوان

طلا بخرم یا خرج خودم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 49 پست
من طلا دوست نداشتم همه رو خرج قر و فر کردم. اونوقت که طلا ارزون بود. اللن مثل خری در گِل مانده ام.. ...

اره من خودمم طلا خریدم خورد خورد الان یه نیمچه پس اندازی شده 

کاربر قدیمی 96 اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من خودمم طلا خریدم خورد خورد الان یه نیمچه پس اندازی شده

خوبه. ثاقعاا طلا خریدن خود سوده.. من واقعاااا پشیمونم. اون موقع با یک ماه حقوقم میتونستم یه سکه تمام بخرم اما مثل احمقاا خرج خودم کردم یا قرض دادم 🤬🤬🤬🤕🤕

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

منم اگر در ماه یک گرم به بالا نگیرم میمیرم خیلی بده

اررررره منم میگم ۴ ماه رفتم سر کار اگه دو گرم طلا اضافه نکنم الکی بوده تلاشم حالا لپ تاپ هم خریدم ولی طلا یه چیز دیگست

کاربر قدیمی 96 اینا
من هر ماه طلا می‌گرفتم همیشه ولی از خودت غافل نشو الان کمتر میگیرم منتهی به خودمم میرسم

متوجه  شدم 🙃🙃🙃

ولی حتما الان یه پس انداز خوب داری دیگه تا رنج نباشد گنج میسر نمی‌شود 

کاربر قدیمی 96 اینا