2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورد🥲

277 بازدید | 22 پست

تاپیکای قبلیمم هست چقد عذابم داد چقد را اومدم باهاش سکه یه پولم‌کرد رفت انقد فشار روانی دارم از خواب خوراک افتادم.سر هیچو پوچ همه چیو بهم زد 

فک کن صبحش پیام داده به من که فردا مرخصی بگیرم بریم پیک نیک خوش بگذرونیم گفتم باشه بعد از ظهر زنگ زد که نیم ساعته بیا فلان جا منم بهش گفتم باید برم حموم نمیتونم بیام الان تهدید که همه چیو تموم میکنم هروقت من میخام تو‌ نیستی بعد چندساعتم زد چتامونو ۲طرفه پاک کرد بهش پیام دادم یه مشت چرتو پرت تحویلم داد ک ما به درد هم نمیخوریم ادامه بدیم اذیت میشیم برو دنبال زندگیت زد از همه جا بلاکم کرد حتی نزاشت حرف بزنم🫠به قدری تو شوکم ک اصلا نمیدونم چیکار بکنم🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحال باش اتفاقا 

چقد خدا دوستت داره که اینقد زود طرف خودشو نشون داد

فقط خر نشی باز برگردی بهش

چون خدا  داره هشدارو بهت میده عاقل باش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ولش کن خود درگیری داره

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خوشحال باش اتفاقا چقد خدا دوستت داره که اینقد زود طرف خودشو نشون دادفقط خر نشی باز برگردی بهشچون خدا ...

کلا بلاکم کرده از همه جا پیام اخرشم این بود ک من اشتباه کردم باتو بودم هیچ‌ وقت نمیام دیگه

این روانیا رو از کجا پیدا میکنید؟؟

طرف اصلا نرمال نیست چندسالی که من کلینیک های مشاوره کار کردم ۹۰درصد کیس های اینجوری معتاد به دراگ بودن که تاثیر گذاشته بود وتبدیل به بیماری شده

خداروشکر زود نجات پیدا کردی اصلا هم ناراحت نباشیا،باشه؟؟آدم یه بار زندگی میکنه چرا باید با کسی بگذرو ...

خیلی دلم شکسته خیلی بد کرد باهام انقد راحت سرهیچو پوچ‌ برگشت گفت به زندگی خودت برس حتی بم گفتش ک اصلا مامان من راضی نیست تو عروسمون شی🫠

خیلی دلم شکسته خیلی بد کرد باهام انقد راحت سرهیچو پوچ‌ برگشت گفت به زندگی خودت برس حتی بم گفتش ک اصل ...

اصلا جوابشو ندیا

بذار همه چی بگه

توام سکوت کن

بشدت میسوزه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”