2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 22 پست
خیلی دلم شکسته خیلی بد کرد باهام انقد راحت سرهیچو پوچ‌ برگشت گفت به زندگی خودت برس حتی بم گفتش ک اصل ...

بره از خداش هم باشه،ناراحتی بعد جداییتو الان 1هفته تا یک ماخ طول میکشه ولی اگه عروسی کرده بودین یه عمر و آخرش هم طلاق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره از خداش هم باشه،ناراحتی بعد جداییتو الان 1هفته تا یک ماخ طول میکشه ولی اگه عروسی کرده بودین یه ع ...

میدونی برگشته به من میگه من چندروز داشتم فکر میکردم دیدم به درد هم نمیخوریم بهش میگم‌چطوری پس صب با من‌برنامه پیک نیک میچینی هیچ جوابی نداشت بده🫠

خیلی دلم شکسته خیلی بد کرد باهام انقد راحت سرهیچو پوچ‌ برگشت گفت به زندگی خودت برس حتی بم گفتش ک اصل ...

میگفتی این🖕 تقدیم بهت

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

اینجور مواقع پسرا یکی دیگرو پیدا کردن یا داشتن که خیلی راحت میزارن میرن

نمیدونم اصلا بهش نمیومد همچین ادمی باشه بیشتر رفتاراش انگار مشکل روانی داره واقعا

میدونی برگشته به من میگه من چندروز داشتم فکر میکردم دیدم به درد هم نمیخوریم بهش میگم‌چطوری پس صب با ...

خواسته فقط حرف بزنه،شاید اون تایم حالش خوب نبوده ولی بهتر شد که بهم زدین