2777
2789
عنوان

این تاپیک های بنظر شما واقعی هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا حقیقت ندارن مگ میشه همه مردا بد باشن بعد خانمها خوب ومظلوم وبی گناه مقصر خانمها هم هستن اینج ...

چرا میگی حقیقت نداره ؟از کجامطمعنی؟موردی رو میشناسم که شوهرش همیشه کتکش میزنه ولی چون پدرش معتاده و حمایتگر نیست ترجیح داده بسوزه و بسازه میگه هزینه پروسه طلاق رو نداره

پس با اطمینان نگو حقیقت نداره

عجیبتر نظرات اون کاربرای زن ستیزیه که میگن خب چرا شوهرت رو عصبانی کردی که مجبور شده دست روت بلند کنه..

چرا اونجور که اون میخواد حرف نمیزنی، نمیخوری ، نمیپوشی ،خفه نمیشی،نمیمیری....

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
یکم که از شهرهای بزرگ دور بشی مستقیم پرت میشی توفرهنگ سیصدسال پیش مردسالاری زن ستیزی توسری خوری باور ...

اینکه خیلی وحشتناک

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

یکم که از شهرهای بزرگ دور بشی مستقیم پرت میشی توفرهنگ سیصدسال پیش مردسالاری زن ستیزی توسری خوری باور ...

به موقعیت مکانی هم ربط داره ولی همه چیز به فرهنگ خانواده مربوطه من خانواده یکی از شهرهای بزرگ که اسم نمیبرم دیدم که دخترشون اجازه نداشت درس بخونه 

از اون طرف خانواده شهرستانی دخترشون رو تنهایی سفر خارجی میفرستادن و بهش کمک میکردن اقامت کشور مورد نظرش رو بگيره 

عجیبتر نظرات اون کاربرای زن ستیزیه که میگن خب چرا شوهرت رو عصبانی کردی که مجبور شده دست روت بلند کنه ...

اره

اکثرا خانوما تا صبرشون لبریز نشه و همه راه ها رو نرفته باشن، ی کلمه م حرف نمیزنن

ولی وقتی یکی میاد اینجا مشکلشو میگه باهاش ک بیشتر حرف میزنی میبینی ینی هرررکاری کرده واسه زندگیش

آقا نمی‌خوام داستان زندگیم حماسی باشه، من می‌خوام یه رمان زرد بی‌محتوا باشم.

من اون تاپیک رو ندیدم و راست ودروغشو نمیدونم ولی تو فامیل داریم از اون مردا 

تا آقا از سر کار میاد باید گوشی رو بزاره کنار تا صبح که آقا میره سر کار

یا یه مسیر ۱۰ دقیقه ای رو نمیزاره بره خونه فامیل

حتی چند باری هم کتک خورده به گفته خودش

پس دور از واقعیت نیست همچینم

ولی چون بچه دارن

خانواده حمایتگری ندارن

یا مثلا پدر ندارن یا مادر ندارن و خیلی چیزهای دیگه مجبور به تحمل خفت و خواری هستن

امیدوارم روزی برسه که تمام مردان و زنان سرزمینمان پاک و با عشق زندگی کنن

عجیبتر نظرات اون کاربرای زن ستیزیه که میگن خب چرا شوهرت رو عصبانی کردی که مجبور شده دست روت بلند کنه ...

وای باورکردنی نیست اینکه خیلی بده

من اون تاپیک رو ندیدم و راست ودروغشو نمیدونم ولی تو فامیل داریم از اون مردا تا آقا از سر کار میاد با ...

وای اینکه میگی خیلی بده واقعا وحشتناک پس حق آزادی فردی و حریم خصوصی اون خانوم چی میشه مگه میشه همچین وضعی تحمل کرد

عزیزم سیاست نداری 

چرا بهش گفتی فلانی به پدرم توهین‌نکن 

برده باش کور و کر و لال فقط بگو چشم 

برو لباس خوب بپوش ارایش کن با تن کبود سایه نزن چون چشمات رو اقا میکاپ کرده برو در اغوشش بگو اقایی منو زدی دستت درد نکنه بهش اقتدار بده بگو مرد باید روزی دو وعده زنش رو بزنه تو مرد زندگی من هستی ممنون که من رو ادب میکنی ممنون که میری سرکار تا شکم خودتو سیر کنی و منو به کنیزی گرفتی 

ممنون که طلاقم نمیدی

اوه چه وحشتناک من متاسفانه زیاد آشنایی ندارم با وضعیت جامعه