2777
2789
عنوان

بچم قسمم میده طلاق نگیرم چه کنم خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاسفانه

یعنی میشه معجزه بشه همه چی درست شه 

طلاق من و خدا برام بگیره آبروم نره 

خدایا چه کردی با من که انقد تو عذابم

دیشب داشتم میخوابیدم از حضرت فاطمه خواهش کردم التماس کردم صبح که بلند شدم حالم خوب شده باشه

شرایط روحیم به حدی بد شده 

کثافت پول نمیده برم دکتر روانپزشک درمان شم دارم میمیرم

نباید بهش میگفتی اونم با این الفاظ که ممکنه فلان کنند ....یه نگاهی به تاپیک های قبلت انداختم بنظرم شما نیاز به کمک روان شناسی داری می‌دونم این هم مسببش شوهرت هست احتمالا که حال دلت خوب نیست ولی تو رو خدا یکم بخدا توکل کن با خدا خلوت من بگو بخاطر بچه ام تحمل میکنم راهی جلوم باز کن با خدا معامله کن جواب میده 

با این حرف ها ی دخترت من خیلی نگران شدم از خود کشی حرف میزنه نکنه خدای نکرده اتفاقی بیفته یک عمر پشیمانی برات داشته باشه ببخشید اینو گفتم ولی لازمه یکی بهت بگه طلاق آخر دنیا نیست درسته 

ولی بعضی بچه ها خیلی حساس هستن تحمل نمیکنن من پسری رو دیدم که دور از جون بچه ی شما با طلاق پدر و مادر طاقت نیاورد سکته کرد اونم التماس میکرد جدا نشن .

می‌دونم شرایط سختیه ولی مگه ما به غیر بچه هامون چه چیز ارزشمندی تو دنیا داریم که بخاطرش بجنگیم و تحمل کنیم .

نه نه اونارو تاپیک زدم شناسایی نشم چون عضو که شدم اسم خودم بچم نوشتم بعدا فهمیدم نمیتونم عوض کنم اسم ...

اها خب ببین بخاطر دخترت هم شده میدونم سخته ولی بهش نزدیک شو باهاش دردودل کن راجب آینده صحبت کن بهش محبت کن ببین عکس العملش چیه بخدا مردا مث بچه میمونن هر چی فاصله بگیری بیشتر اذیت میشی بلاخره توهم توجه و محبت میخوای ببین با اینکارا نتیجش چی میه تو که این همه صبر کردی حداقل اینم امتحان کن که اگه جداشدی باخودت نگی منم کم گذاشتم تلاش نکردم 

دختر

فک کتم قانون عوض شدا و بچه خودش انتخاب میکنه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)