2777
2789
عنوان

نمیشه اصلا نرمال بود

101 بازدید | 13 پست

حتی اگه بخوایم نرمال باشیم با این خانواده ها و جوی که ما داریم نمی تونیم شاید تظاهر کنیم خوبیم ولی گاهی ناخواسته کنترلمونو  از دست میدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور از نرمال بودن چیه

اینکه یه زندگی معمولی رفتار معمولی داشته باشی من کلا خیلی آدم عصبی هستم زود کنترلمو  از دست میدم اونم بخاطر خانواده چون خانوادم مامان بابام هم عصبین  هم بشدت محدود میکنن آدمو و از اونجایی ک هیچ دوستی ندارم  یعنی نمی‌ذارن من عین آدم با یکی دوست بشم دارم روانی میشم 

اینکه یه زندگی معمولی رفتار معمولی داشته باشی من کلا خیلی آدم عصبی هستم زود کنترلمو از دست میدم اون ...

من سالهاس یک انجمنی میرم که دوره های آنلاین داره و گمنام هست به اسم هموابستگان 

از خودت شروع کن 

توی اینترنت بزن هموابستگان جلسات فری کنفرانس آنلاین 

نشریات رو بخون و جلسه شرکت کن 

مطمئنم حالت بهتر میشه 

من سالهاس یک انجمنی میرم که دوره های آنلاین داره و گمنام هست به اسم هموابستگان از خودت شروع کن توی ا ...

تازه حس میکنم تو زندگیم هیچی همونجور ک میخوام پیش نمیره همه چی  به بدترین شکل ممکن بهم میخوره  و خراب میشه 

درسته منم گاهی اینطور میشم باید بیشتر برای خودمون وقت بذاریم

دیشب دوستم بهم قول داد بریم استخر سه ساعت آماده شدم و اینا بعد خواب موند تازه اونبار  ک بم گفت بریم  گفتم نمی تونم از شب قبلش گفتم دیشب گفتم گناه داره بار دومه  داره میگه خلاصه بد جور زد تو ذوقم دلم می‌خواد فشش بدم ولی بدرک من ک هیچوقت شانس نداشتم 

متاسفانه با رفتار غلط والدین عزت نفسمون خراب شده ولی منم یک دوره دهه ۲۰ مثل تو بودم

21 سالمه یعنی قشنگ آرزوی مرگ میکنم از بس نمی‌ذارن برم بیرون حتی خاستگار نمیاد بخدا یکی دوبار رفتم بازار محلمون خاستگار اومد من اصلا بفکر ازدواج نبودم ولی الان دارم روانی میشم از رفتاراشون  محدود بازیاشون

21 سالمه یعنی قشنگ آرزوی مرگ میکنم از بس نمی‌ذارن برم بیرون حتی خاستگار نمیاد بخدا یکی دوبار رفتم با ...

کنترلگرن ترسشهاشون بالاس 

آسیب خوردن که آسیب میزنند 

اینجایی که بهت گفتم یک‌انجمنه کاملا رایگانه حتما شرکت کن 

تو تغییر کنی اونا هم تعیییر میکنند