2777
2789
عنوان

دوستان مذهبی میشه بیاین

86 بازدید | 7 پست

تو خواستگاری چه سوالایی باید پرسید تا فهمید طرف مذهبی هست یا نه 

دوست صمیمی ام براش خواستگار اومده 

نمیدونه چیا بپرسه و بگه 

معرفشون که همسایشونه گفته پسره اهل نماز و روزه و واجبات هست 

دوستم اهل همیناست ولی مثلا هیئت میره یا براش مهمه طرف به ولی فقیه اعتقاد داشته باشه 

و این طوری دیگه و اینکه  غیر مذهبی بودن که براش  مهمه دوستم 

سوالای مهم جلسه  اول چیاس 

ما نشستیم داریم میخونیم مرسی ای کمک بزرگتون

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خانواده اا باید با هم رفت و آمد کنند و یا بیرون که میرن ببینند به یاد نماز هست یا نه. شوهر من بعد از عقد منو تحقیر می کرد که آره تو نپرسیدی من نماز می خونم یا نه. کاش نمازخون بود و ناراحت بود. جالبه که نماز نمی خوند. فقط محل کارش نماز ظهر و عصر.

خب همینا رو بپرسه دیگه 

چقدر مقید  به واجباتی مثل نماز و روزه هستید؟  بعد اگر کلی جواب داد جزئی بپرسید مثلا بگید همیشه نماز می خونید ؟ 

سال خمسیتون کیه ؟ معلوم میشه اهل خمس هست یا نه 

چقدر اهل سیاست هستید نظرتون درباره  ولی فقیه چیه ؟

هر سوال دیگه رو همین طوری خنثی بپرسه طوری که نظر خودش معلوم نباشه 

نظرتون درباره اشتغال و فعالیت خانم چیه -؟ 

وظایف زن و مرد رو تو زندگی چی می دونین 

کتاب های زیادی در این باب عهست ازونا استفاده کنه خیلی کامل و جامعه

شما مقلد کدوم مرجع تقلید هستید. کسی که مرجع تقلید نداره، دین برای او عمیق نشده.

نظر شما در مورد پوشش زن چی هست. 

چه قدر خدا رو دوست دارید. کسی که با خدا قهر می کنه و فکر می کنه خدا باهاش لج داره، واقعا خدا رو قبول داره؟

خانم ها خدا رو توی دعا کردن حس می کنند. آقایون خدا رو توی برهم زدن برنامه ها و چیدن جدید اونا توسط خدا، او رو می بینند. توی روزی رسوندن خدا، او رو می بینند. ببینید اگر الان پولی دستش نیست، چه قدر به خدا تکیه می کنه که خدا میرسونه.

خیر در چیزی هست که اتفاق افتاده. برگ درخت به اذن خدا از درخت نمی افته. خوب و بد رو هر دو خدا میده. ببینید چه قدر نسبت به آینده امیدوار هست. آدم مومن نمی تونه ناامید باشه.

ببینید چه قدر رهبر رو قبول داره.

از خاطرات اون 12 روز بپرسید. اگر در حال فرار و این چیزا بود که هیچ ولی اگر زندگی عادی دنبال می کرد یا کمکی می کرد. این فرد دوستدار شهادت هست. کسی که مرگ رو دوست داره و از مرگ نمی ترسه، مومن هست.

بپرسید صحبت های کدوم سخنران مذهبی رو دنبال می کنه. کسی که هر روز به دین خودش اطلاعاتی اضافه نمی کنه، اولویت اول زندگیش دین نیست.

بپرسید دوست دارید سفر زیارتی برید. وقتی دلش گرفته هوس می کنه بره زیارت.

کسی که مومن هست، اشکش دم مشکش هست. سنگدل نیست. اگر دیدید خاطره ای یا مساله ناراحت کننده ای تعریف کرد و چشماش خیس شد، نشونه خوبی هست.

در آخر از امام صادق میپرسند چطوری یک مسلمون خوب رو تشخیص بدیم که استخدام کنیم، ببینیم نماز می خونه و این چیزا؟ امام گفت نه! آدمی به نماز و روزه عادت میکنه. راستگویی و امانت داری او را بسنجید.

من این رو امتحان کردم، یک راز ساده رو گفتم، دیدم خانم با جان و دل ازش محافظت می کرد.

شما مقلد کدوم مرجع تقلید هستید. کسی که مرجع تقلید نداره، دین برای او عمیق نشده.نظر شما در مورد پوشش ...

خانمها خدا رو توی روزی رساندن و به هم خوردن برنامه ها و ... هم می بینند. و کی گفته زنها موقع دعا خدا رو حس می کنند.

کی گفته هر کی توی جنگ ۱۲ روزه توی شهرش مونده آرزوی شهادت داره؟

خانمها خدا رو توی روزی رساندن و به هم خوردن برنامه ها و ... هم می بینند. و کی گفته زنها موقع دعا خدا ...

منظورم وزن بیشتر بود، نه صفر و صدی. دعا کردن برای آقایون خیلی کم جواب میده، برای خانم ها به مراتب بیشتر جواب میده. من 3 سال سر کار بودم، رسمی نمی شدم. بخشنامه عوض شده بود. خانمی بود خواستگاریش رفته بودیم، گفت ایشالا رسمی بشی. پس فرداش رسمی شدم. یخچال قدیمی داشتیم، توی دیوار آگهی گذاشتم. آقاهه با خانمش اوومد. بعد خانمش گفت نصف قیمت بده، دعات می کنم. هفته ی بعد یک مشکل بزرگ حل شد. وقتی توی کارم به مشکلی بر می خورم، برای مادرم کاری رو انجام میدم، بلافاصله مشکل برطرف میشه. این سنت خداست، دعا بیشتر دست خانم هاست.