شما مقلد کدوم مرجع تقلید هستید. کسی که مرجع تقلید نداره، دین برای او عمیق نشده.
نظر شما در مورد پوشش زن چی هست.
چه قدر خدا رو دوست دارید. کسی که با خدا قهر می کنه و فکر می کنه خدا باهاش لج داره، واقعا خدا رو قبول داره؟
خانم ها خدا رو توی دعا کردن حس می کنند. آقایون خدا رو توی برهم زدن برنامه ها و چیدن جدید اونا توسط خدا، او رو می بینند. توی روزی رسوندن خدا، او رو می بینند. ببینید اگر الان پولی دستش نیست، چه قدر به خدا تکیه می کنه که خدا میرسونه.
خیر در چیزی هست که اتفاق افتاده. برگ درخت به اذن خدا از درخت نمی افته. خوب و بد رو هر دو خدا میده. ببینید چه قدر نسبت به آینده امیدوار هست. آدم مومن نمی تونه ناامید باشه.
ببینید چه قدر رهبر رو قبول داره.
از خاطرات اون 12 روز بپرسید. اگر در حال فرار و این چیزا بود که هیچ ولی اگر زندگی عادی دنبال می کرد یا کمکی می کرد. این فرد دوستدار شهادت هست. کسی که مرگ رو دوست داره و از مرگ نمی ترسه، مومن هست.
بپرسید صحبت های کدوم سخنران مذهبی رو دنبال می کنه. کسی که هر روز به دین خودش اطلاعاتی اضافه نمی کنه، اولویت اول زندگیش دین نیست.
بپرسید دوست دارید سفر زیارتی برید. وقتی دلش گرفته هوس می کنه بره زیارت.
کسی که مومن هست، اشکش دم مشکش هست. سنگدل نیست. اگر دیدید خاطره ای یا مساله ناراحت کننده ای تعریف کرد و چشماش خیس شد، نشونه خوبی هست.
در آخر از امام صادق میپرسند چطوری یک مسلمون خوب رو تشخیص بدیم که استخدام کنیم، ببینیم نماز می خونه و این چیزا؟ امام گفت نه! آدمی به نماز و روزه عادت میکنه. راستگویی و امانت داری او را بسنجید.
من این رو امتحان کردم، یک راز ساده رو گفتم، دیدم خانم با جان و دل ازش محافظت می کرد.