2777
2789

جریان از این قراره عروسی دعوت شدیم

همین پسری ک میگم لاشیه فامیل دور مامانمه

از ی طرفم تو مجردی با نامزدم رفیق بوده

من قبل از اینکه با نامزدم عقد کنم

فهمیدم ک این اقا با نامزد من با چند تا دختر رفتن واسه عرق خوری و بقیش و خدا داند

وقتی نامزدم اومد خاستگاریم گفتم شرط اول اینکه با این پسر قطع ارتباط کنی

گفت چرا من بهش برگشتم گفتم بهم پیام داده نخواستم بگم از همه چی باخبرم

اونم تا ی مدت اسمش میومد فش میداد بهش

الان نامزدم و دعوت کردم

میگم حق نداری بری

میگه ب خاطر رفاقتی ک قبلا داشتیم میرم و تمام

تازه خودتم تو عروسیش هستی

گفتم من نمیرم

ب شوخی برگشته میگه باشه من میرم پس

چیکار کنم نره

چون خودش میدونه بره قیامت ب پا میکنم

چون بره ی جورایی شرط و زیر پاهاش گذاشته

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بزار بره مراسمه دیگه سخت نگیر

یعنی چی مراسمه

خب باشه ک چی

وقتی قبول کرده شرط و یعنی حق نداره کلا باهاش از هیچ راهی در ارتباط باشه

وااا مگه صاحبشی که بذاری یا نذاری خودش باید نره چون گفتی بهم پیام داده ولی وقتی میگه میرم یعنی براش مهم نیست اون قضیه عرق و دخترم نامزدت خودش دلش خواسته به اون پسر ربطی نداره 

وااا مگه صاحبشی که بذاری یا نذاری خودش باید نره چون گفتی بهم پیام داده ولی وقتی میگه میرم یعنی براش ...

نمیدونم چی بگم خددمم اصلا موندم

بیخال خوش نیومدن شوباهم بریدشوهرت ک میره توهم برو باهاش الکی دعوا سر ی ادم لاشی راه ننداز

نه اصلا دلم نمیخواد برم

اونم اگه رفت دیگه قضیش جداس

یعنی چی مراسمهخب باشه ک چیوقتی قبول کرده شرط و یعنی حق نداره کلا باهاش از هیچ راهی در ارتباط باشه

یعنی انقد شلوغه وقت نمیکنن که صمیمی شن بعدم متاهل شده دوستش شایذ خدارو چه دیدی سر براه شده بعد از مراسمم که قرار نیست ببینتش

همیشه در انتخابمان اشتباه کردیم....! آن که دوستمان داشت را ندیدیم و آن که دوستمان نداشت را پرستیدیم....!

اون بخواد ارتباطو با اون بگیره یواشکی میره پیشش عروسی که یه چیز علنیه کار خاصی نمیخاد بکنه، به نظرم بیخودی داری پافشاری میکنی اگه عروسی بره ولی ارتباط ادامه پیدا نکنه که خوبه، کلا باید حواست باشه کسی دنبال مشروب و اینا باشه به سختی میتونه کنار بذاره حالا این نه یکی دیگه

یعنی چی مراسمهخب باشه ک چیوقتی قبول کرده شرط و یعنی حق نداره کلا باهاش از هیچ راهی در ارتباط باشه

دوستشم داره متاهل میشه شاید اونم سر براه شد.

اکه راه چاره میخوایی همه داریم میگیم بذار بره گیر الکی نده. دعوا برا خودتون درست نکن. اگه قراره رو نظر خودت پا فشاری کنی چرا تاپیک زدی

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....