2777
2789

دیروز یه تاپیک دیدم

یه خانمه زده بود

گفته بود اونایی که نمازشب خوندن، بیان بگن چه جواب هایی گرفتن

حالا منم شرکت کردم

از دیروز همش فکرم درگیر هست

قبلا نمازشب میخوندم

حالا هرشب نه

اما خب ترک نمیشد

الان حدود سه ساله که متاسفانه نخوندم

خیلی انگار نعوذبالله برام سنگینه(خدایا ببخش که اینو گفتم)

ممکنه برا شماها اینجور نباشه...میترسم سنگینی گناهانمه که نمازشب رو اینقده برام اینجور کرده

خلاصه با این حالی که دارم، گفتم من خب سه ساله که نخوندم حالا هم متاسفانه برام انگار سخته، دعا کردن که چیزی ازم کم نمی‌کنه...خوبه مرتب دعا کنم و بگم: خدایا توفیق نماز شب رو بهم بده.... از دیروز تا امروز، واقعا سبک تر شدم

فقطم سر جای خودم تو حالت های مختلف، هروقت میاد تو ذهنم، همین دعا رو میکنم

الان داشتم یه کلیپ از معجزات امام حسین میدیدم، که پیش خودم گفتم چه خوب که از امام حسین بخوام نمازشب خونم کنه...

آخه برکاتی که من قبلا از نمازشب دیده بودم، اصلا قابل بیان نیست

و چون دیده بودم، حسرت اون حالات رو میخورم و از خداوند میخوام کمکم کنه

شمام دعام کنین

عزیزم اکلیلی شدم 🥹

آره همین دعا اگه دلت رو با آرزوت هم جهت میکنه دائم از خدا بخواهش ...

امام حسین به من نماز رو هدیه داد 🌹💓✨ خودش گفته من هیچ چیزیو به اندازه نماز دوس ندارم 🥹 انشالله نماز شب رو خودشون با اون دستای با سخاوت بهت هدیه کنن که شیرینیش همیشه باهات بمونه 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی برا خودت نماز شب رو آسون کن برای شروع میتونی ۱۲ رکعت رو کامل نخونی و فک کنم شفع و وتر رو بخونی 

من به مدت فقط وترش رو میخوندم و اون ذکرها هم کامل نمیگفتم مثلا ۷۰ بار رو ۷ بار میگفتم و...میدونم شاید بگید اشتباهه ولی باعث شده بود هر شب بخونم و ارتباط برقرار کنم 

اخه میدونی نماز شب ارکانش و ذکرهاش  واجب نیس ... 

آسون شروع کن بعدا بهترش کن و به کمال برسون🤲🏼✨ حاجت روا و عاقبت بخیر باشی زیر سایه پر خیر و برکت  امام حسین خوشبخت و مانا باشی 😍🤝❤️

خوشبحالتون نمیدونم چرا همه نتیجه گرفتن از ختم و نماز ولی من نه لطفا برای منم دعا کن

همین الان برا خودت هم دعا کن

سر جای خودت ک الان گوشی دستته و داری پیام منو میخونی، برا نمازت دعا کن....دعا کردی؟؟؟