2777
2789
عنوان

ینی اون زخم چیه تو سر دخترم

225 بازدید | 22 پست

چرا من ی روز ارامش ندارم همش استری اضطراب کاش بمیرم 

بچه زیر ی سال قارچ داره و از اول تولد ی زخمه که داره تو سرش اون قسمتم کچل کرده بنظرتون چیه چرا نمیره 

دکترم بردم دوتا یکی گف اگزما که خوب نشد یکی دیگم گف خال عروقی در حالی که این زخم خونریزی هم میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر پیش یه متخصص خوب .ازینا که سالی یبار میان ایران....من خواهرزادم حدود ۲تمام معده درد داشت.هیچکس خوب تشخیص نداد.اخرش یه دکتر ایرانی برای یماه از امریکا اومد..تا بچه رو دید.گفت از اسلایمه....البته تشخیص اولیه من دادم😂گفتم ناخون های این بچه رو بگیرید نکنه دهنش....گوش ندادن

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

دختر منم چند شب پیش سرشو خاروند (اگزما داره ) سرش زخم شد قشنگ پوستش رفت خون افتاد دو شب بعد دیرم زخم شده چربش کردم با آد  الان نگاه کردم دیدم جدا شده با ناخن برداشتم قشنگ بلند شد خدا روشکر ترمیم شده بود زیرش