2777
2789
عنوان

ضربان قلب جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پريودهاي نامنظمي دارم دوستهاي گلم برا همين نميدونم اخرين پريوديم كيه چون تنبلي تخمدوان داشتم 😢چي ...

زر مفت زده اینا انقد شعور ندارن استرس ندن ب طرفشون پس بدون هیچی بارش نیست مهم اینه قلبش میزنه خب هفت هفته زوده معلومه خیلی کم میزنه

منم میترسم برم بگه نیست هفت هفتمه،کاش ریزم بزنه فقط بزنه

ميزنه عزيزم نترس من اولش حتي ساك نبود

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
اخی رفتی سونو به سلامتی خودتو نگران نکن اولشه ضعیفه بعدها بزرگتر میشه....منم هفته هفتم امروز میرم سو ...

فدات عزيزم خدا كنه

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
تا نٌه هفته عين پٌتك ميزنه الان زوده نگران نباشيم

فدات عزيزم خدا كنع

زر مفت زده اینا انقد شعور ندارن استرس ندن ب طرفشون پس بدون هیچی بارش نیست مهم اینه قلبش میزنه خب هفت ...

واي خدا كنه عزيزم اينقدر قيافه بد به خودش گرفت ك چرا اينجوري ميزنع😢😢

واي خدا كنه عزيزم اينقدر قيافه بد به خودش گرفت ك چرا اينجوري ميزنع😢😢

بخدااین دکترا حرف مفت زیاد میزنن،اگه شعور داشت ک ب زن حامله استرس وارد نمیکرد،خیلیارودیدم هشت هفتگی و نه هفتگی تازه ضربان قلب روشنیدن برا تو عالیه بخدا

بخدااین دکترا حرف مفت زیاد میزنن،اگه شعور داشت ک ب زن حامله استرس وارد نمیکرد،خیلیارودیدم هشت هفتگی ...

واي مرسي عزيزم اروم شدم شوهرم همش ميگه بابا چيزي نيستا خودم ترسيدم 

منظور از ریز یعنی ضعیف؟؟ خب فقط گفته نباید اینجور باشه!! دیگه هیچ راهنمایی دیگه ای نکرده؟؟؟

نه گلم فقط همينو گفت😐

الهی عزیزم انشا... که چیزی نیست. درک میکنم چقدر استرس داری😥 شاید چون خیلی کوچیکه اینجوریه.

شايد خودم ميگم شايد كوچلو

واااي پس منم برم امروز پس ميبينه توروخدا برام دعا كنيد دارم از استرس ميميرم😩😩

ان شاالله مياي ميگي همهچي خوبه نگران نباش