2777
2789
عنوان

نیاز به راهنمایی دارم

180 بازدید | 27 پست

دخترا خلاصه بخوام بگم تولد پسر داییم بود منم اینو یجورایی دوسش دارم به تازگی برادرشو عید از دست داده گفتم تولدت چی بخرم بعد کلی اصرار گفت ادکلن و منم با ذوق رفتم خریدم و دو روز قبلش بردم محل کارش تا تحویل بدم همون جلوی اونجا .

روز تولدش مادرش گفت که دختر خواهرم کیک پخته براش میگه بیا بریم سوپرایزش کنیم خاله پسرتو ... مادر منم که بشه عمه اش برا تولد این بچه شام پخته بود به من گفت شام رو ببر 

من تا ده و نیم شب تو خیابونا پرررررسه که بالاخره مامانش بیاد خونه من این قابلمه رو تحویل بدم برم 

خلاصه اومد و من اینو دادم رفتم خونه صبحش مادرشو مجدد دیدم و کمی از سوپرایز و کیک دیشبشون گفت ... تا ظهر اومدم خونه دیدم پسرداییم عکس کیک رو استوری کرده و نیم ساعت قبلش هم خالش عکس پسرداییمو با دخترش استوری کرده کنارهم و کیک تو دست دختره 😑 انگار دو تا نامزد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید بینشون چیزی هی

کاملا اینو حس کردم که این دختره حسی داره به پسره و کادرشم خیلی واضح بااون عکس انگار داره بهم میفهمونه برو کنار !

بااینکه زنداییم از دیروز دوبار زنگ زده میگه چته چرا نیستی ولی من اصلا دلم شکسته و نمیتونم بگم چمه 

مثل اینکه رقیب عشقی پیدا کردی

به گمونم ... و همه چی انگار عمدیه ... کی برا تبریک عکس دو نفره دخترش و طرف رو استوری میکنه ! من به درک فامیلای خودشون میگن چخبره 

کاملا اینو حس کردم که این دختره حسی داره به پسره و کادرشم خیلی واضح بااون عکس انگار داره بهم میفهمون ...

چرا داری جا میزنی؟ شاید دختره فهمیده پسره دوستت داره میخواد بزنتت کنار 

تا اخر پیش برو و جا نزن تا اگه بعدا خدای نکرده بش نرسیدی خودتو لعن و نفرین نکنی که چرا واسش نجنگیدم

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

تو هم باید با قابلمه می‌رفتی عکس می‌گرفتی باهاش و استوری می‌کردی 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چرا داری جا میزنی؟ شاید دختره فهمیده پسره دوستت داره میخواد بزنتت کنار تا اخر پیش برو و جا نزن تا اگ ...

من از خود پسره الان دلخورم اخه اصلا کادوی من اندازه اون کیک بی ریخت انگار ارزش نداشته که استوری کنه! اصلا گیریم استوری کردن کادو‌ چیپه باشه قبول ... لااقل وقتی قبل از تو خالت عکس دوتاییتون رو با دخترش استوری کرده تو فکر نکردی من ناراحت میشم ؟ لااقل تو عکس کیکو نذار!!!! 

من از خود پسره الان دلخورم اخه اصلا کادوی من اندازه اون کیک بی ریخت انگار ارزش نداشته که استوری کنه! ...

پسرا معمولا خنگن و تو این فازا نیستن

شاید خالش بش گفت تو هم استوری کن

حالا ولش کن 

یه نقشه بریز با پسره برو بیرون ( پارکی سینمایی چیزی) استوری کن 😂

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
تو هم باید با قابلمه می‌رفتی عکس می‌گرفتی باهاش و استوری می‌کردی 😁

ناراحتم خیلی و کلی گریه کردم مخصوصا که ۳ میلیون بابت کادوش هزینه کردم و اندازه یه کیک داغون ارزش نداشتم ولی خوب گفتی😂

خودت چی فکر میکنی؟اونم بهت حسی داره؟

نمیدونم راستش ... من خیلی به اینا خوبی کردم و همیشه میگه مرسی که هستی و فلان ! خیلی وقتام خوشگلم خطابم میکنه موقع تحویل کادو من حضور ذهن نداشتم ولی خ‌اهرم میگه گفت دوستت دارم مرسی 

من موندم واقعا !!!!!!🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️