2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد کسی بوسم کنه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من به طور خیلی عجیبی یه دو ماهه که از تاریکی می ترسم و به مشکل خوردم ... بهم راه حل بدین

👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻

پروفایلم عکس خودمه💋عکاس و نقاش📸👩🏻‍🎨🖼سوالی داری بپرس🍓راستی گول روحیه آرومم رو نخور، عصبی بشم🔪🩸روانی میشم💀

وای منم متنفرم . جمعه یه مهمونی دعوتم همشونم ماچ تفی میکنن ،مهمونیای قبل همش گفتم سرما خوردم ،ایندفع ...

وایی😑

پروفایلم عکس خودمه💋عکاس و نقاش📸👩🏻‍🎨🖼سوالی داری بپرس🍓راستی گول روحیه آرومم رو نخور، عصبی بشم🔪🩸روانی میشم💀

اون متفاوتع😂

دقیقا مامانم هی مسخرم میکنه میگه بذار ببینم به شوهرتم همینو میگی یا نه😂

چه ربطی داره

خب منم متنفر بودم

اصلا کنار کسی نمیرفتم ک بخواد بوسم کنه یا نکنه

مثلا سر سفره عید فقط همو میبوسیدیم همین

الان چپ میرم راست میام پیام میدم علی بوس خونم افتاده بیا منو بوس بوسی کن😐

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

خدا رو شکر دیگه سالهاست اکثراً ماچ لُپی می‌کنن 😁

وا پس کجا رو ماچ کنن

خب منم متنفر بودماصلا کنار کسی نمیرفتم ک بخواد بوسم کنه یا نکنهمثلا سر سفره عید فقط همو میبوسیدیم هم ...

اخی😍😂