2777
2789
عنوان

حقوق 6 میلیون

196 بازدید | 14 پست

امروز رفتم سرکار توی فلافلی فقط ازم خواستن مشتری جذب کنم اینا 

تایمش بده از عصر تا12 شب حقوقشم 6 میلیون

هیچوقت از کار کردن توی شب خوشم نمی اومد ولی اینم مجبور شدم مامانم برام پیدا کرده 

نمی‌دونم چیکار کنم دوست ندارم ولی باز نمی‌دونم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جورایی کارت در شان یه خانم نیست حداقل بری داخل کارکنی خیلی بهتره بعد ساعتشم خیلی بده

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

یعنی بمونی بیرون مغازه به مردم بگی بفرمایید؟ 

اینهمه کار بهتر و محترمانه تر چرا اینکار؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

عزیزم دکه هست ،،بیرون دکه نیست توی دکه

خوب خیلی کارای بهتر با حقوق همین رنج هست که عزیزم 

شهر کوچیکی؟ 

اخه دکه مناسب خانم نیست که

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻