2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضرر داره

و قدرتش هم پایینه و نمی صرفه در کل

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خیلی هم عالییییی مرسی از جواب دادنت فقط یه سوال همه نقاط بدن روسفید میکنه؟ مثلا بکینی. یا فقط صورت

نه ببین قرار نیست سفید برفی کنه 

قسمت هایی که لک داره یا تیره تره رو روشن میکنه 

اما مدت اثرش تا زمانیه که قرص مصرف میکنید

نه ببین قرار نیست سفید برفی کنه قسمت هایی که لک داره یا تیره تره رو روشن میکنه اما مدت اثرش تا زمانی ...

ببخشید قرص مگنی ول خوبه برای دردهای،عضلانی؟؟؟

ویتامن ب ۱۲و منیزیم به تنهای،خورد جواب ندادن

ببخش استارتر

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،