2777
2789

خانواده شوهر من خصوصا پدر پیرش از همشون پورو تره

جالبه زنش که مادرشوهرمه اون اوایل همش پشت سر هم میگفت میخواین بیاین خونمون از قبلش خبر بدین ،اونوقت حالا که ما عروسی کردیم هرشب بلااستثنا زنگو میزنن میان تو

خب د لامسب من بیکار شوهرم بیکار از کجا بیاریم بذاریم جلوت بخوری ،مگه تو اون مغزا چی کردن که اینقدر شعور و درک ندارن بعضیا 

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن دایی من خیلی گداس...شوهر خالم از شهرستان اومده بود خونشون اونم مجبور بود با دایی کار داشت...ساعتای ۱۲شب میشه زن دایی میگه ما شبا چیزی نمیخوریم اگه گشنه ای میخوام یک نیمرو برات بزارم...اونم گفته نه ...از خونه زد بیرون اومد خونه ما...شما هم پرو باش حاصری درس کن یا غذای بد مزه

حالا اولشه ذوق دارن غذاهای ساده بذار سخت نگیر خوش باشین دورهم

باباش وضعش خوبه ولی منم آدمی نیستم که از مهمون بدم بیاد ولی وقتی درامدی نداریم و یخچالمون خالیه و خودمون هم چیزی واسه خوردن نداریم

شوهرم مریض بوده با یه کپه آدم ریختن سرم هیچیم برا شوهر مریضم نیوردن ،فقط مصرف کنندن ،نمیدونستم مریض داری کنم یا مهمون داری 😬😮‍💨واسه چی اصرار دارن با بچه هاش میریزن سرم

الان زمونه ایه که دیگه یه استکان چای هم شده آرزو،چای شده کیلویی 2 تومن

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...

و اسه من هم همین طور هستن ا نگار کا روان سرا هست چه کنم

ولی من میخوام یبار برای همیشه از شرشون راحت شم

وقتی شوهرت بیکاره توهم چیزی نیار ی چایی دم کن پذیرایی کن .تازه مزدوج شدین ذوقتونو دارن

ولی ما رسم نداریم تا 5شش سال بریم خونه عروس دوماد تا یکم خودشونو جمع جور کنن ،بیشتر میان خونه بزرگترا

من نمی تو نم ز شته اخه ادم چی بگه شو هر م ناراحت می شه با ورت می شه ۱ با ر ۸ صبح از خواب بلند شد م د ...

ولی خیلی بهشون رو دادیا خواهر خوب اینجور خودت اذیت میشی

ولی ما رسم نداریم تا 5شش سال بریم خونه عروس دوماد تا یکم خودشونو جمع جور کنن ،بیشتر میان خونه بزرگتر ...

اونا تو فاز این چیزا نیستن . اصلا هم مهم نیست براشون رسمتون چیه .پس بهتره ب خودت مسلط باشی و ارامشتو حفظ کنی .

ازشون پذیرایی ساده کن خودشون درک میکنن کم کم شاید دیدی کمکتونم کردن