2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه شوهرم وقتی میاد خونه

1501 بازدید | 69 پست

به محضی که وارد میشه انرژی بشدت منفی از خودش ساطع میکنه از چهرش از رفتارش انقد انرژی منفی داره که تمام حس و انرژی آدمو میگیره حتی روی بچم که سه سالشه هم تاثیر داره بخدا بچم همه چیش خوبه تا شوهرم نیست به محضی که شوهرم میاد بی دلیل عصبی و پرخاشگر میشه گریه میکنه بهانه میگیره بشدت بداخلاق میشه لج بازی میکنه 

چکار کنم بچه ها اخه دلیلش چیه بیرون از خونه کاملن خوبه هم پر انرژی هم انرژی مثبت به محضی ورود از در  خونه از این رو به اون رو میشه میرم استقبالش درو باز میکنم از چهرش حالم گرفته میشه 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم همینه مدام غر غر. گیر دادن به همه چیخسته شدم دیگه کاش شاغل بودم یک دقیقه هم توی این زندگی ن ...

نه این غر نمیزنه حرفی هم نمیزنه انگار وجودش انرژی منفی ساطع میکنه نمیدونم خیلی برا خودم عجیبه 

باهاش در زمان و مکان و موقعیت مناسب صحبت کنید ببینید دلیلش چیه ؟ همیشه میگن مرد باید مشکلاتش پشت در بذاره بیاد تو خونه ، حالا گاهی ممکنه مشکل سنگینی بشه ادم‌گرفته باشه اما همیشه که نه 

آقا هستم 

عزیزم صدرصد واستون دعا گرفتن کل خونه رو خوب بگرد ختما تو خونه گذاشتنش که  به محض اومدن به خونه اونجوری میشه‍ فقت یه سوال وقتی میزیدمهمونی هم باهاتون ه‍مونجوریه یا بچه ت اذیت میشه؟

از چشمت افتاده که اینطور فکر میکنی

نه اصلا پشت تلفن صحبت میکنم باهاش باهم خوبیم حس خوب هست نمیدونم چرا میاد خونه اینجوریه وجودش یه انرژی منفی عجیبی انتقال میده واقعا برا خودم عجیبه 

نه این غر نمیزنه حرفی هم نمیزنه انگار وجودش انرژی منفی ساطع میکنه نمیدونم خیلی برا خودم عجیبه

تازگی این حس رو داری؟

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
باهاش در زمان و مکان و موقعیت مناسب صحبت کنید ببینید دلیلش چیه ؟ همیشه میگن مرد باید مشکلاتش پشت در ...

مشکل من برعکسه بیرون حالش خوبه میاد خونه یجوریه انگار از درونش انرژی منفی انتقال میده نمیدونم چطوری بگم خیلی عجیبه وجودش انرژی منفی داره 

عزیزم صدرصد واستون دعا گرفتن کل خونه رو خوب بگرد ختما تو خونه گذاشتنش که به محض اومدن به خونه اونجو ...

اخه کسی اصلا خونه ما نمیاد رفت و امد نداریم با کسی 

اره بعضی وقتا مهمونی اگه بریم تا شوهرم نیست خیلی خوش میگذره اون که میاد اصلا دیگه خوش نمیگذره 

کلن تا از هم دوریم همه چی خوبه به محضی که میاد پیشم یجوری میشه انرژی منفی زیادی بهم انتقال میده

مشکل من برعکسه بیرون حالش خوبه میاد خونه یجوریه انگار از درونش انرژی منفی انتقال میده نمیدونم چطوری ...

باهاش خب حرف بزنید بگین دلیلش چیه اخلاقش یهویی عوض میشه

آقا هستم