2777
2789
عنوان

برادرم خانمی رو میخوادکه

666 بازدید | 29 پست

خانمی رو میخواد که دوبار طلاق داشته

برادر خودم در عقد جدا شده

خانواده ها ناراحتن ولی برادرم میگه همینو میخوام

یکسال پیش خانواده ها گفتن نه الان اینا همجنان همو میخوان

خانم ۳۵سالع

برادرم ۳۳ ساله

هردو هم کارمندن

بچه هم ندارن

گل دختر نازم آرامش

علت طلاق خانوم چی بوده؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچندوقت یکبار یکیتون داداشش ی خانمی میخواد ک طلاق گرفته و شماها مخالفین!!

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

به شخصه 

اول اینکه خانوم حتی ۱سال یا کمتر از اون بزرگتر باشه رو نمیپسندم

دوم اینکه دوبار جدا شدن،بهتره با کسی که شرایط مشابه دارن ازدواج کنن شما میگی داداشت(۱بار اونم تو عقد جدا شده)

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

دختر عمه ی من سه بار طلاق گرفتمیخواست چهارمین ازدواج بکنممنصرف شد

دختر دایی منم ازدواج سومش خوب شد

قبلیا زیر یک سال جدا میشد

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

اول علت طلاق رو بفهمین چون خیلی مهمه، شاید هم ازدواج هاش از سر بدشانسی بوده واقعا

تو عقد جدا شده یا بعده ازدواج و زندگی کردن؟

خانوادت حق دارن و اگه وارد مورد خوبی نیست برادرتون رو آگاه کنید.

از مشاور کمک بگیرین

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]