2777
2789
عنوان

برادرم خانمی رو میخوادکه

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 29 پست
اول علت طلاق رو بفهمین چون خیلی مهمه، شاید هم ازدواج هاش از سر بدشانسی بوده واقعاتو عقد جدا شده یا ب ...

در زندگی جدا شده

هرجی براش دختر در نظر میگیریم بازم انتخابش همین دختره

گل دختر نازم آرامش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه آشنایی داشتیم خانم بسیار آدم خوبی بود ولی از بخت بد، دوتا ازدواج ناموفق داشت . شوهر اولش معتاد از آب درآمد و همسر دومش مشکل روانی داشت کلا. 

این بنده خدا واقعا آدم خوبی بود هم خودش هم خانوادش . دیگه قید ازدواج رو زد هرکس هم میشینید می‌گفت ولی لابد آدم بدی هست دوتا طلاق داره.درحالیکهذچاقعا آدم خوبی بود .‌ی مدت گذشت و ی خواستگار که البته اونم جداشده بود اومد سراغش اینقدر اصرار کرد تا ازدواج کردن چون خانم واقعا راضی نبود دلشکسته بود می‌گفت من بدی نکردم اما دوتا بخت بد داشتم. اما خدا این بار همسر خوبی نصیبش کرد اونی که لایقش بود. خوشبخت شده خداراشکر .

میدونی اسی گاهی هم مثل این آشنایی دور ما، آدم خوب  فقط به پست آدم بد میخوره و ناچاره جداشه درحالیکه آدم خوبیه.

بخاطر طلاق هاش ترس از ناسازگاری داریم

البته خب جای نگرانی هم داره .خب تحقیق کنید ویه مدت رفت وآمد کنید

ولی من دختری رو میشناختم که 2بار طلاق گرفته بود ولی واقعا دختر خوبی بود با یک نفر ازدواج کرد که یکبار جدا شده بود .ازدواج سومش خدا رو شکر خوبه .والان چند سالی با هم زندگی میکنن و بچه هم دارند.تازه آقا از ازدواج قبلی یک بچه داشت.که خانم از اون بچه هم نگهداری میکنه

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
در زندگی جدا شدههرجی براش دختر در نظر میگیریم بازم انتخابش همین دختره

وقتی می‌بینید اینطوریه وچند سال مقاومت می‌کنه و اون خانم رو میخواد چرا شما به جای مخالفت با اون خانم آشنا نمی‌شید شاید واقعا آدم بدی نباشه.رفت وآمد کنید کمی از اخلاقش دست شما میاد اگر هم مشکلی داشته باشه شما با دلیل به برادرتون بگید اونوقت خود داداشتون تصمیم میگیره وعواقبش پای خودش .

چرا به زور میخواید براش زن بگیرید ویه دختر دیگه رو بدبخت کنید 

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

منم وقتی میخواستم با همسرم ازدواج کنم مامانم مخالف بود دلیلش هم مذهب متفاوتمون بود که خب من ازشون اجازه نخواسته بودم فقط اطلاع دادم برام مهم نیست خوششون بیاد یا نه اما من این کچل رو دوست دارم

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

يك بار طلاق بنظرم معقوله طرف يا بي تجربه بوده يا بدشانس ولي طلاق دوباره نشون ميده ك انتخاب دوم هم اشتباه كرده و اين خوب نيست

حالا ب فرض ك طرف مقابلش مشكل داشته اينو گفتم شايد خودش هم مشكل داشته ك ديگه بدتر!

ولي اينا احتمالا باهم رابطه داشتن و كار از كار گذشته از دست شما كاري بر نمياد مگر اينكه بريد اشنا بشيد بدون عقد رفت و امد كنيد 

مخالفت با ازدواج دو تا آدم بالا ۳۰ سال عجیبه

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران