2777
2789

شب قبل خواب به مامانم گفتم بره براش سرکتاب باز کنه بخاطر اینکه هر جقدر دکتر میبردم درست نمیشد همه چیش خوب شده بود تب سرفه همششش فقط این دل دردش خوب نمیشد بچه توی دو هفته شده بود زرد زرد مثل افسرده ها خیلی پژمرده شده بود خلاصه رفت سرکتاب باز کرد گفته بودن جای شلوغ رفته نظر شده با از یه جیزی به شدت ترسیده ترس و نظرش برداشت جالبه بگم از صبح نه دل درد داره نه بابا میاره غذاش هم میخوره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکروالا ما آدم معتبر نمیشناسیم میترسیم بدتر شه

اه واقعا خداروشکر ، این که میریم پیشش مامانم اینا از باباش برای بچه ها دعای نظر میگرفتن فقط هم دعای نظر چیز دیگه ای بری بهش بگی بیرونت میکنه

منم دخترم یه مدت ب بر دلیل جیغ میزد ۴سالشه ، اصن به ثانیه تنها نمیموندمبترسید منم سرکتاب باز کردم گف ...

آره خیلی تاثیر داره باید ترسشو برداری خداروشکر رفع شد 

اصلا تعحب کرده بودم بچه منی که مریض نمیشد مریض هم میشد دو سه روزه خوب میشد سه هفته هرج و میبردم میگفتن چیزیش نیست ولی این بچه خوب نمیشد 

خداروشکر، تاپیک قبلت رو دیدم غصه م گرفت یه آن، الان اومدم این تاپیکت رو دیدم خیلی خوشحال شدم. هر وقت ...

فداشتم مهربون خیلی اذییت شدم دست تنها سن کم بچه ی اول هم میترسیدم هم  ناراحت بودم ، آره هم چهار قل هم آیت الکرسی میخونم