2777
2789

اگه کار در منزل سراغ دارین بگین حوصلم سرمیره تو خونه از بیکاری

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این برنامه ها ک نصب میکنی پول واریز میکنن اونا هستن او ام فینکس چهل و پنج هزار میده میلی گلد سی خورده ای ی دقه ایم میاد ب کارتت بعد اون باز کسی با کد دعوت ت بره باز ب دو طرف میده

ی صلوات مهمونم کنین لطفا
عزیزم این برنامه ها ک نصب میکنی پول واریز میکنن اونا هستن او ام فینکس چهل و پنج هزار میده میلی گلد س ...

هرکی خواست درخواست بده راهنماییش کنم معتبره معتبر خیالتون راحت خودم کلی برداشت زدم😌

ی صلوات مهمونم کنین لطفا
هرکی خواست درخواست بده راهنماییش کنم معتبره معتبر خیالتون راحت خودم کلی برداشت زدم😌

اخه باید چیکار کرد یدفه میده یا چجوریه قشنگ توضیح میدی؟

سلام عزیزم وقت بخیر من خودم دارم تو حوزه کار در منزل کار میکنم اگر دوست داشتید میتونم راهنمایی تون ک ...

ینی چی چیکار میکنین مثلا

اخه باید چیکار کرد یدفه میده یا چجوریه قشنگ توضیح میدی؟

عزیزم میری بازار دانلود میکنی نصب میکنی بعد شمارتو ک ب اسم خودته میزنی و ثبت نام بعدش اونجا موجودی میده بهت ک جایزه وارد برنامه میشی بعد برداشت و میزنی و بعدش خواستی کسیو دعوت بدی عکس ی آدمک کشیده نوشته دعوت دوستان درخواست بده گلم خواستی بیشتز راهنمایی کنم بمنم یکی اینجا یاد داد بعد اون کلی دعوت دادم 

ی صلوات مهمونم کنین لطفا
عزیزم میری بازار دانلود میکنی نصب میکنی بعد شمارتو ک ب اسم خودته میزنی و ثبت نام بعدش اونجا موجودی م ...

اسم برنامه چیه