بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من فقط یک خیلی تیره دیدم واقعا تیره بود دوسالی هست یطوری این بشر سفید شده که همه موندن نه فقط سفید سرخ و سفید هلویی از دست و پا و صورت اصلا هم زیر بار نمیره که چکار کرده میگه همیشه همین بودم
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
زینک اکساید رو مرتب استفاده کنین تاثیر داره هم روشن می کنه هم تعریق کمتر میشه. البته شنیدم ممکنه بخاطر غدد لنفاوی متورم بشه. در موردش تحقیق کنین اگه اوکی بود بزنین. من یه مدت میزدم و موثر بود
میگن لیزر رفته ولی پول این حجم لیزر را نداره که کل بدنش هم سفید کنه واقعا نمیدونم
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
نه برای همه جا خوبه. من زانو هم استفاده می کردم. ولی قسمتهای حساس بدن رو تحقیق کنین یا با دکتر مشورت کنین. زینک اکساید طبیعیه از مواد معدنی تشکیل شده و روی من خیلی موثر بود ولی بخاطر اینکه یه مسئله پزشکیه قطعی به شما پیشنهاد نمیکنم. بهتره خودتونم در موردش تحقیق کنین