2777
2789
عنوان

بچه داری 💜✨

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه تو میدونی بچه داری انقدر سختهمن قبل بچه نمیدونستم واقعا

برات حمد خوندم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

همیشه سایتون پشت سرشون ♥️🙂برام دعا کن🩶

برات حمد خوندم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

سزارین کنی زیاد درد نمیدونی

وای درد سزارین وحشتناکه من میخوام دومیو بیارم اما از سزارین میترسم 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

فکر میکنم اون گریه کنه من دلم تیکه تیکه میشه من از اون بدتر گریه کنم 😂 😂 🤦

😂

آهان پس مشکلت اینه که خیلی حساسی...

ببین وقتی بیفتی تو ماجرا فرق داره با الان که از بیرون نگاه می‌کنی.

من برای بچه برادرم خیلی حساس بودم، مثلا می‌خواستیم بریم خونه‌شون، از اولش دلم کباب بود که موقع خداحافظی طفلک ناراحت نشه! 😅

یا می‌شنیدم یه بچه‌ای رو قراره ببرن آزمایش خون، دق میکردم.

ولی سر بچه‌های خودم دیگه اینطوری نبودم. برعکس چیزی که فکر میکردم برای بچه خودم دل گنده تر بودم. حتی میتونم بگم سنگدل تر!

البته از اول هم به خودم گفتم قرار نیست یه مامان همیشه نگران باشی ها، بی خیال باش، بیخیاااال بی حسسسسس. ولی فکر نمی‌کردم در عمل بتونم واقعا اینطوری بشم.

بله بچه‌داری واقعا سخته. اولی چند برابر دومی سخته به نظر من.

ولی بزرگت می‌کنه. توانت بیشتر میشه یواش یواش. درکت از زندگی عوض میشه.

من که خیلی راضی هستم این مسیرو طی کردم.

انشاالله همه بچه‌ها سالم و سلامت باشند.