2777
2789

پدرم خیلی اخلاقش بده از نظر اون دختر نباید هیج جا بره حق نداره از در خونه بره بیرون هروقت ازدواج کرد شوهر دستش میگیره میبره

من الان۱۷سالمه حتی تابحال جلوی در خونه نزاشتن برم هیچ جا نمیتونم برم هیچ جای هیج جا

من حتی چندبار هم خودکشی کردم ب خودشون بیان ک انگ دیونه بودن هم گذاشتن روم و بدتر شد 

و مادرمم محجبه و همش لباس عبایی تنم میکنه و منم متنفرم از خودم و وجودم

واقعا نمیتونم زندگی کنم

امسال یازدهمم تجربیم

میگفتم کنکور قبول شم شهر دور برم الان حرفش افتاد میگه باید تو شهر خودمون قبول شی ورگرنه میشینی خونه

وگفتم والا سخته تهران قبول شدن اینا میگه شهر دیگه خونه میگیزم با مامانت میمونی😭😭😐

بچها خسته شدم چیکار کنم

نیاین بگین شوهر کن نمیخام

میخام برای خودم باشم واقعا خستم 

کاش بمیرم هیچ امیدی هم ندارم درس بخونم

معدل دهم شدم۱۳

امیدی ندارم 

تو همچین خانواده هایی تیلیاردرم بشی نمیزارن آزاد باشی 

مگر اینکه یه بار عزمتو جزم کنی کتک بخوری و حتی پیه کشتت شدنت هم به تمت بزنی جلوشون وایسی ...

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

سلام 

خوبی عزیزدلم 

میدونم شرایطتت خیلی سخته،ولی حتما با مشاور صحبت کن اون فقط میتونه بهت کمک کنه 

هزینش رو داری؟اگر نداری زنگ بزن 1480 رایگانه مشاوران خوبی دارن 

اگر کمک دیگه ایی میخوای بگو عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو همچین خانواده هایی تیلیاردرم بشی نمیزارن آزاد باشی مگر اینکه یه بار عزمتو جزم کنی کتک بخوری و حتی ...

دقیقااااااا به هر قیمتی آزادیت رو پس بگیر تو هم آدمی حق زندگی داری 

تو همچین خانواده هایی تیلیاردرم بشی نمیزارن آزاد باشی مگر اینکه یه بار عزمتو جزم کنی کتک بخوری و حتی ...

چجوری اخهه؟؟ 

چندوقت پیش یه پسره بهم پیام داده بود منم دو کلام گفتم نمیشناسم فلان 

بعد گرفته مامانم با سیخ کتکم زده

و میگه هروز روز قیامته نجسی جنههده ای😐😭

هنوز جا سیخ روی رونم مونده واقعا نمیدونم چیکار کنم بخام چیزی بگم خفم میکنن میکشن منو

دقیقااااااا به هر قیمتی آزادیت رو پس بگیر تو هم آدمی حق زندگی داری

نمیدونم واقها چیکار کنم رفیقام میگن جوونی نکردی تو دختر تاحالا یه کافه نرفتی تاحالا یه سینما نرفتی واقعا چجوری زندگی میکنی؟ 

سلام خوبی عزیزدلم میدونم شرایطتت خیلی سخته،ولی حتما با مشاور صحبت کن اون فقط میتونه بهت کمک کنه هزین ...

والا گفتم ک اجازه بیرون رفتن ندارم الان خوابن اومدم نینی سایت همش گوشیم چک میکنن چه برسه بخام زنگ بزنم مشاوره تلفنی حرف بزنم 

نمیدونم واقها چیکار کنم رفیقام میگن جوونی نکردی تو دختر تاحالا یه کافه نرفتی تاحالا یه سینما نرفتی و ...

حق داری بخدا بشین قشنگ صحبت کن کم کم شروع کن مثلا برای اولین بار دوستاتون دعوت کن خونه دفعه بعد برید کافه مادرت هم باشن دفعه بعدی یک چیز دیگه آروم آروم