2777
2789

نظر همسرت چیه؟

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نیس شیرینی زیاد داره بستگی به خودت داره سخت نگیری 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

شیرینیشم زیاده بهرحال جفتش هس

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

شوهرم هم میترسه ولی میخواد

ببین بچه دار شدن واقعا هم ترس داره

ولی خب بشینید باهم قشنگ صحبت کنید

ببینید چقدر مشتاقید

حواس تون باشه یه دفعه بخاطر پافشاری و دخالت هیچ کس برای رفع تکلیف و ساکت شدن بقیه تصمیم به اقدام نکنید

و اینو بدون اکثریت مسئولیت های بچه رو دوش خودته

ببین چقدر امادگی داری

مهم نیست چقدر از تایم ازدواجت گذشته

مهم اون امادگی روحی روانی و جسمی تو و همسرته

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

بستگی به بچه ام داره که آروم باشه یا شیطون

من پسرم به شدت شیطونه بعضی روزا واقعا از دستش روانی میشم

شاید اینارو کسی بهت نگه ولی بعد زایمان تا چند وقت باید قید خوابیدن و راحت غذا خوردن و تفریح و سرگرمی و ... بزنی

البته باز بستگی داره که کمکی داشته باشی یا نه

اگه داشته باشی خیلی راحت تره

فکر میکنم اون گریه کنه من دلم تیکه تیکه میشه من از اون بدتر گریه کنم 😂 😂 🤦

نه اصلا اون لحظه خوبه که میگی خداروشکر بچه ام سالم گریه می‌کنه شیر میخواد یه کار دیگه داره هی باغش وضعف خنده کارهاشون می‌کنی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم