2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد به منطق خودت و نه چیز دیگه ایکسی از اینده خبرنداره اما اگه عقل و منطقت همه حوره کسیو تایید کن ...

عقل و منطق خودمون تایید میکته عقل و منطق خونوادش تایید نمیکنه

به امید رسیدن به دو تا 

من هروقت یکی بهم پیشنهاد میده اول یه مقدار پول میدم به به خانم که قران باز میکنه برام تفال بازمیکنه

خب درست درمیاد واقعااا بگو ببین من الان حالم واقعااا میزون نیست و به همون قران قسمت میدم راستشو بگو

به امید رسیدن به دو تا 

خب درست درمیاد واقعااا بگو ببین من الان حالم واقعااا میزون نیست و به همون قران قسمت میدم راستشو بگو

خوب میخای بیا تو ایتا اون تفالها که برام باز کرده بهت بفرستم تاحالا همه شون درست بودن

خوب میخای بیا تو ایتا اون تفالها که برام باز کرده بهت بفرستم تاحالا همه شون درست بودن

من از کجا بفهمم درست بودن گلم تو خودت از زندگیت خبر داری ینی گفت با فلانی اینده نداری و درست دراومد؟هزینه ای ک میگیره زیلده؟

به امید رسیدن به دو تا 

من از کجا بفهمم درست بودن گلم تو خودت از زندگیت خبر داری ینی گفت با فلانی اینده نداری و درست دراومد؟ ...

اولا ۶سال پیش فقط۲۰هزارتومان میگرفت الان ۱۰۰هزار میگیره. آره همه چیو از ایات تفسیر میکنه و میگه. مثلا من اصلا نیتو نمیگم چیه ولی اون که قران باز میکنه جواب نیتمو میفرسته انگار خود خدا داره باهام حرف میزنه و حرف دلمو میدونه و راهنماییم میکنه