2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نگهش داره واست عزیزماره اینم پسره 😘

ای جونم مال من هم جفتی پسر هستند 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من غاشق بچه 9ماهه ام،خیلی خوشم میاد،به غذا اومدن،میخندن،میشینن،میخزن،گردنشون بو بهشت میده ،اصلا سن 9ماهگی بچه ها برای من مثل پاییز میمونه عاشقشم و برام زود تموم میشه

چرا خستگی داره ولی اون عشقه نمیزاره خستگی رو اونقد حس کنی ک نخای بیدار بمونی مثلا یا چیزی میدونی چی ...

آفرین به انرژیت 

خودمم مادرم اما شب بیداریا عصبیم میکرد هرچند خیلی مسئولیت پذیر بودم

عزیزممم خداحفظشون کنه 😍🥰

ممنونم عزیزم 

ختنه کردین نی نی رو؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره عزیزم ۳۳ روز‌گیش ک مصادف با جشن غدیر بود🤩

عزیزم مبارکش باشه 

من گفتم یک هفته بعد از واکسن انجام بدم اما برای واکسن خیلی اذیت شد فاصله انداختم دوهفته ای بشه بعد ببرم

عزیزم مبارکش باشه من گفتم یک هفته بعد از واکسن انجام بدم اما برای واکسن خیلی اذیت شد فاصله انداختم د ...

ممنون گلم ...اره هرچی زودتر انجام بدی بهتره و سریعتر خوب میشه..منم ۱۰ روز پیش واکسنش بود خیلی اذیت شد بچم دلم کند از جاش🥹بمیرم براشووون گنادارن نی نیا 🥺🥺🥹🥹😭😭

ممنون گلم ...اره هرچی زودتر انجام بدی بهتره و سریعتر خوب میشه..منم ۱۰ روز پیش واکسنش بود خیلی اذیت ش ...

برای پسر بزرگم بعد از چهل روزگی انجام دادم ...

شما کرج هستید؟