2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات عزیزم وااای خودمو میکشتم براش صبح تا شب باش صحبت میکردم و قربون صدقش میرفتم خیلی حس شیرینیه قاب ...

وای من چیکار کنم پس هیچ‌ حسی ندارم اولین تجربه بارداریم هم هست پنج ماهمه تکوناش هم خیلی کم حس میکنم ، قبلا فکر میکردم باردار بشم کلی حس خوب کلی کار خوب براش انجام میدم کیف میکنم ولی الان هیچکاری نکردم و حس میکنم وقتم داره تموم میشه چهار ماه مونده فقط 

عزیزم خدا حفظش کنهمن ۲۱ ام 🥰😍😘

ای جان 

خداحفظش کنه 

من که میگم کاش زودتر آورده بودم خیلی فاصله انداختم بین اولی و دومی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بیا اینم نی نی ۲۰ روزه ما😍😁

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

منم گاهی از این فکرا می کنم ولی در حد یه رویای آرام بخشه وقتی با اون لپای تپلیش سرشو می گذاری روی شونت و آروم کمرشو ناز می کنی و تکونش میدی و داره کم کم خواب میره در حالی که یه وجب بیشتر نیست و خیلی کوچولوئه البته این زیاد رویاییه در اصل دهنشو اندازه یه غار باز کرده و گریه می کنه اما بازم نازه😂

فکر کردن بهش آرامش بخشه بچه ها خیلی نازن😍

وای من چیکار کنم پس هیچ‌ حسی ندارم اولین تجربه بارداریم هم هست پنج ماهمه تکوناش هم خیلی کم حس میکنم ...

طبیعیه عزیزم منم سر اولی حسی نداشتم ولی بعدش ک زایمان کردم انقد گریه کردم از شوق ک نگم برات

ولی برا این دومی نههه دیگه از وقتی ک تو شکمم بود کلی باش وقت میگذروندم و صحبت میکردم 

فدای تو ممنونم مهربونمنم همینطور پسر اولیم امسال دومه دیگه نمیدونستیم 😁

ای جونم پسر من میره سوم 

نی نی پسره؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️