2777
2789
عنوان

برای چهارده نفر این صبحونه کمه

358 بازدید | 45 پست

تاپیک خیلی صفحاتش جلو رفت نخواستم ابرومون برا ی تخم مرغ بره 

مشکل من پول نیست تعداد زیاد مهمون نداشتم دستم نیست خودمون صبحانه خور نیستیم 

جا تخم مرغیم ۶ تاییه

به هر حال ممنون از قضاوتاتون😐

مربامم دو طعمه اصلا این عقل من برا خرید کجا می‌ره نمی‌دونم مربا نمیتونم اضافه کنم 

یک خامه اضافه میکنم ، یک پنیر گوجه و خیارم زیاده 

چطوره ؟ 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

عاااااالی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز کمه

همون نظرات هم میخوندی کاملا گفته بودن چقدر بخری و چیا بخری

همونو بخون

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

عسل و کره هم میتونی بخری

تاپیک قبلیم رو بخونید

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

قشنگم اگه چیزی زیاد باشه هیچکس نمیگه واییی چرا زیاده 

اما اگه کم باشه جلوه خوبی نداره مخصوصا اگه مهمون هاتون غربیه ن و اونقدر نزدیک نیستن

اگه زیاد بود نهایتا خودتون میخورین گفتی خودتون صبحونه خور نیستین اوکی ولی ابنحوری نیست که دیگه هیچی نخورین 

عزیز کمههمون نظرات هم میخوندی کاملا گفته بودن چقدر بخری و چیا بخریهمونو بخون

میگن مربا اضافه کن نمیتونم مربا اضافه کنم خب طعمشون خاصه اسوپری سر کوچه نداره

یا تخم مرغ ندارم 

خامه دوتا سه تا بگیر

مشکل نی مربا ندارم دیگه ؟