2777
2789
عنوان

برای چهارده نفر این صبحونه کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 45 پست

تاپیک قبلتم نظر دادم

یکیشو حذف کن 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

میگن مربا اضافه کن نمیتونم مربا اضافه کنم خب طعمشون خاصه اسوپری سر کوچه ندارهیا تخم مرغ ندارم

خب اگه نداری بیخیال شو

همون رو بده

مهمونا هم معذب بشن 

صبحونه هم کم باشه 

اگه نمیتونی بخری چرا اصلا تاپیک زدی

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من هنوزم کمهبعضیا مثل خودم اشتهاشون واسه صبحانه زیاده

خب چی بذارم به جز مربا 

پختنی نمیتونم 

نهایت جا تخم مرغی قرض بگیرم نفری ی تخم مرغ آب پز هم بذارم کنارش . یا خامه خالی 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
خب چی بذارم به جز مربا پختنی نمیتونم نهایت جا تخم مرغی قرض بگیرم نفری ی تخم مرغ آب پز هم بذارم کنارش ...

نمیتونی املت کنید یا نیم رو ....؟

یه پنیر اضافه بگیرید  و یه کره که هر پنج نفر کره جلوشون باشه زشت نباشه 

.......خدایا شکرت ....
اسی ببین من و شوهرم تو خونه خودمون تا خرخره میخوریم اما جایی بریم خیلی کم میخوریم منم میزان و معیار ...

خودمونین 

نمیدونم والا 

خونه ما ی پنیر ۵۰۰ گرمی یک هفته مصرف میشه 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
وا تو آب بپز...گاز در دسترست نیست؟؟؟

نه میریم پارک 

خب تخم مرغات کمه

ینی چی ۶ تا؟  برای ۱۴ نفرررررر؟

بخاطر اینکه جا تخم مرغیت ۶ تاییه؟ چه ربطی داره؟   توی یه ظرف دیگه بذار بقیه تخم مرغاتو بذار یخچال.  این که نشد دلیل. 

مجبوری صبحونه بدی اصلا؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
نمیتونی املت کنید یا نیم رو ....؟یه پنیر اضافه بگیرید و یه کره که خر پنج نفر کره جلوشون باشه زشت نب ...

نه چون میریم پارک . آب پز میشه خونه آب پز کرد از خونه بردم 

نه سه تام خامه شکلاتی بگیر بچه ها میخورن

اتفاقا یک پنیر شکلاتیم گرفتم 

خب تخم مرغات کمهینی چی ۶ تا؟ برای ۱۴ نفرررررر؟بخاطر اینکه جا تخم مرغیت ۶ تاییه؟ چه ربطی داره؟ توی ...

میریم بیرون ، اصلا تخم مرغ آب پز رو میگن خوب نیست الان شاید حذف کنم 

ی پنیر شکلاتیم گرفتم 😶 

خامه رو میتونم دو برابر کنم با پنیر 

خودمونین نمیدونم والا خونه ما ی پنیر ۵۰۰ گرمی یک هفته مصرف میشه

ببین خودت میدونی چه دوست دارن و چقدر میخورن مثلا خانواده شوهر من خیلی کم خوراکن در صورتی که خانواده خودم خیلی بخورن مثلا اگه این لیستو توخانواده شوهرم بیاری کلااضافه میاد

خودمونین نمیدونم والا خونه ما ی پنیر ۵۰۰ گرمی یک هفته مصرف میشه

حالا مهمون فرق داره با خودتون

منم شاید کباب نخورم تو خونه خودم نیمرو بخورم مهمون بیاد که نمیشه طبق روال زندگی خودم با اون بنده های خدا رفتار کنم

شما باید برای ۱۴ نفر جمعیت اقلاً ۳ تا خامه ۳ تا مربا ۳ قالب کره بزرگ ۳ قالب پنیر ۱۲ تا تخم مرغ و نون کافی بزاری که گشنه نمونن

حالا گوجه و خیار هم ببری دیگه همه چی تکمیله کم نمیاد

ببین خودت میدونی چه دوست دارن و چقدر میخورن مثلا خانواده شوهر من خیلی کم خوراکن در صورتی که خانواده ...

نمیدونم به خدا نهارم هستند اون مفصلع زیادم میاد