2777
2789
عنوان

برای چهارده نفر این صبحونه کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 45 پست

مشخصه که کمه ۶ تا تخم مرغ برای شش نفره نهایتا بقیه ۸ نفر چی من متوجه نمیشم جاتخم مرغیم برای ۶ تاست یعنی چی خب اگر قراره آب پز کنی آب پز کن بذار تو ظرف در دار ببر دیگه به تعداد 

کره نمی دونم چند تا برداشتی اما مربا نمیتونی بخری عسل ببر اونم نمیشه خامه شکلانی چند تا بخر 

پنیر و گوجه و خیارم میتونی ببری کنارش همیشگی نیست که زیاد بیاد بهتره تا کم بیاد بیرون همه صبحانه رو با اشتهای بیشتری میخورن 

چای هم حتما ببر دو تا فلاسک حداقل میخوای اگر یدونه داری با یکی هماهنگ کن بیاره اضافه 

نه چون میریم پارک . آب پز میشه خونه آب پز کرد از خونه بردم

کره آب نشه ...

یه پنیر اضافه بگیرید نون فراوون ...چای و قند و شکر برای چای شیرین ..بعضیا سبزی خوردن میذارن ...

گوجه و خیار و نمک و پنیر...

مربا هم که کره و خامه هست...

تخم مرغ هم ببینید اگه خوش خوراکی یا اهل تخم مرغ ابپز هستن ۴ تا اضافه کنید ... یا حذف کنید چون هوا گرمه

پارک هم یه پیک نیک و کمی روغن و ماهی تابه  باشه راحت میشه نیم رو درست کرد بی دردسر خوشمزه هم میشه 

عدسی ...خیار و هندوانه   

.......خدایا شکرت ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مهمون فرق داره با خودتونمنم شاید کباب نخورم تو خونه خودم نیمرو بخورم مهمون بیاد که نمیشه طبق رو ...

مربا نمیتونم اضافه کنم طعمشون خاصه سوپری نداره 

تخم مرغ و پنیر و خامه میشه یه کاریش کنم 

برای همین توش موندم 

بعدشم مهمون نهارم هست برای نهار غذا زیاده

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

پنیر زیاد بگیرید + همون 6 تا تخم مرغ و با گوجه و رب گوجه به این طریق درست کنید :

اول پیاز خلالی یا نگینی سرخ کنید 

بعدش گوجه خورد شده و رب اضافه کنید سرخ کنید و در آخر هم تخم مرغارو اضافه کنید بدون اینکه هم بخورن سرخ بشن بعد همشون بزنید تا بوی زهم نگیرن 

اگه میخوایید حجمشون زیاد تر بشه میتونید داخلشون همراه گوجه، هویج یا قارچ هم اضافه کنید 

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

کره آب نشه ...یه پنیر اضافه بگیرید نون فراوون ...چای و قند و شکر برای چای شیرین ..بعضیا سبزی خوردن م ...

مرسی 😘😍

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
پنیر زیاد بگیرید + همون 6 تا تخم مرغ و با گوجه و رب گوجه به این طریق درست کنید :اول پیاز خلالی یا نگ ...

مرسی عزیزم

مربا نمیتونم اضافه کنم طعمشون خاصه سوپری نداره تخم مرغ و پنیر و خامه میشه یه کاریش کنم برای همین توش ...

خب همون تخم مرغ و پنیر و خامه رو بیشترش کن حتماً،

با نون زیاد و خیار و گوجه 

چقد سفت وسخت وایستادی روشیش تا تخم مرغ طعم مربات مگه چیه ؟؟ این همه روببری خیلی زشته حقیقتاکسی سیر ن ...

عزیزم اینقدر صبحانه لاکچرب برگزار شد نصف وسایل ریختیم دور

ی صبحونه میخوای بدی،آبروی خودتو سر تخم مرغ بردی زن😂😂

😂 دهنت سرویس 

حالا اینا ک نمی‌دونن من چ بریز بپاشی کردم گیرشون رو تخم مرغه