2777
2789

سلام وقت بخیر 

بچم سه سال و نیمشه 

مسواک و خمیر دندون خیلی وقته براش خریدیم ولی سهل انگاری کردم براش مسواک نزدم 

چند روزه دندون قروچه داره ، امشب نگا دهنش کردم که شاید بفهمم علتشو

دیدم لثه از قسمت ریشه دندوناش زرد شده

فورا بردم براش مسواک زدم الان میپرسم ازش میگه مامان خوب شدم!

خوب میشه مداوم مسواک براش بزنم یا دندانپزشک ببرمش ؟؟

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

ببر خیالت راحت بشه

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

بردار بچه رو ببر دندون پزشک

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لثه زرد شده چه ربطی به مسواک داره؟

یکی از دلایلش عدم رعایت بهداشت دهان و دندانه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

ببر خیالت راحت بشه

باشه پس🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بردار بچه رو ببر دندون پزشک

شنبه میبرمش حتما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لثه عفونت کرده ؟؟؟

آره لابد چون انگار خارش لثه داشته که دندون قروچه میکرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آقا اگه ربطیم به مسواک داشته باشه و بخاطر مسواک نزدنه باشه باید بری دکتر چون لثه عادی و سالم اینطوری ...

میبرمش حتما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر نکنم ربطی داشته باشه ولی به هر حال ببر دکتر

میبرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره لابد چون انگار خارش لثه داشته که دندون قروچه میکرده

دندان پزشک باید بره 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

دندان پزشک باید بره

می‌دونم ، میبرمش🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40