2777
2789

وحشی رو از ظهر تاحالا یکسره دیدم

سرم داره میترکه

چشام از حدقه زده بیرون

حالم داره بهم میخوره

اعصابم بهم ریخته

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁😆😅🤣😂اونم چه سریالی وحشیییی یه سره دیدی یه قسمتش یه سره میبینی حالت همین میشه چه برسههههه

چمیدونم تعریفشو کردن منم دانلود کرده بودم

لعنت به رها

لعنت به داوود

لعنت به همشوووننن

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

دیوانه ای من قسمت اول نصفه دیدم حالم بد شد خیلی شادی داریم نشستی یه فیلم معضل اجتماعی هم دیدی

😢

چمیدونم تعریفشو کردن منم دانلود کرده بودملعنت به رهالعنت به داوودلعنت به همشوووننن

اره واقعااااا 🥲 من که افسرده میشدم روزا اول میدیدمش  غصه خودنم کم بود غصه پسره میخوردم روزا اول که میدیدم 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏