2777
2789

من مثلا کسی چیزی میگه بعد منم جوابشو میدم بعدش میشینم از درون خودخوری میکنم که نکنه من نوی حرفم چیزی گفته باشم که طرفم ناراحت بشه و...

مثلا الان بابام گفت درس میخونی اصلا با یه لحن شوخی گفت 

ولی من یکم عصبی و ناراحت شدم ولی نشون ندادم عصبانیتمو فقط گفتم هنوز کباسام شروع نشده (اینو بگم که برنامه ریزیامو کردم برای درسم ) از این عصبی شدم که انگار بهم اعتماد ندارن میدونم خوبیم رو میخوان ولی خب ناخواسته عصبی میشم وفتی این حرف رو میشنوم 

بعد الان دارم خودخوری میکنم که چرا ناراحت شدم 😂😭 میدونم خیلی مسخرس این حالتام ولی اینطوریم حتی حق خودم نمیدونم که ناراحت بشم چکار کنم این لخلاق و رفتار رو ترک کنم ؟

از این ادمام که همیشه راحتی دیگران برام الویت تر از خودمه حاضرم خودم ناراحت بشم ولی بقیه نه 

از حالت دستوری خوشت نمیاد اینکه مثلا کنجکاوی میکنن عصبی میشی.مثلا انگار یه جورایی تعقیبت کردن؟حالت سرزنش هم برای خودت داری؟اینکه کاش اونجور نمیگفتم کاش اینکارو نمیکردم الان اینجوری نمیشد این علایم رو داری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از حالت دستوری خوشت نمیاد اینکه مثلا کنجکاوی میکنن عصبی میشی.مثلا انگار یه جورایی تعقیبت کردن؟حالت س ...

وای اره دقیقااا 

از اینکه یکی بالاسرم وایسه و انگار کنترلم کنه خیلیی رو مخمه 

نه به سن تو ربطی نداره.فک کردم در آستانه ی بلوغی...این تفکرات یواش یواش مث خوره ذهنت رو میخوره.حتما ...

باشه حتما میرم پیش یه تراپیست ممنون که راهنمایم کردی ❤️