2777
2789
عنوان

کسایی که از خیاطی تجربه دارن بیان

202 بازدید | 28 پست

خیلیی به خیاطی علاقه دارم دور دارم انواع لباس مجلسیارو بدوزم اما به دلایلی نتونستم برم هنرستان

یه خانومی تو محلمون هست خیاطیش خوبه میخوام برم و پیش اون یاد بگیرم میگه تو شیش ماه یاد میدم بهت ۱۸ تومن بنظرتون قیمتش خوبه؟ اخه مدرکم نمیده بهم که نمیتونم مدرک بگیرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه برای شیش ماه خوبه

اگر تجربه داری میتونی تموم کنی البته بعضی از مدل هارو اگه میخوای همه مدلای جدیدو یاد بگیری وقت نمیشه 

اگر تجربه نداری  کم تر یاد میگیری قشنگم  البته بستگی داره چقدر دستت سریعه 

اگر بتونی بری جایی مدرک بگیری بدردت میخوره 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

زیاد  نیست؟

منم  خیلی  دوس  داشتم  خیاطی  رو   ولی  رفتم  یه  رشته  دیگه  و الان  سرکارم  و  دیگه  وقت  نمیکنم

بنظرم  بیشتر  تحقیق  کن  توی  شهرت 

دیدی  پول  رو  دادی  و  درست  بهت  یاد  نداد  حالا سر خسادت   یا  هرچی  که  رقیب  گیرش  نیاد

نه برای شیش ماه خوبهاگر تجربه داری میتونی تموم کنی البته بعضی از مدل هارو اگه میخوای همه مدلای جدیدو ...

احتمالا قراره صفر تا صد یاد بده که گفته ۶ ماه

چون معمولا آموزش خیاطی صفر تا صد بازه اش همون ۶ ماهه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
احتمالا قراره صفر تا صد یاد بده که گفته ۶ ماهچون معمولا آموزش خیاطی صفر تا صد بازه اش همون ۶ ماهه

اره قطعا 

اگر همرو کامل و با دقت یاد بده بنظرم می ارزه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨