2777
2789
عنوان

کسایی که از خیاطی تجربه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 28 پست
نه برای شیش ماه خوبهاگر تجربه داری میتونی تموم کنی البته بعضی از مدل هارو اگه میخوای همه مدلای جدیدو ...

اصلا تجربه ای از خیاطی ندارم ولی واقعا دوسش دارم خیلی نارحتم و شب روزم شده فکر به خیاطی اخرم مامانم گفت چرخ میگیرم برو

هنرستان که نزاشتن برم رفتم رشته انسانیاموزشگاه هم شرایط رفت و امدش رو ندارم

اسی چون آموزشگاه نیست چانه بزن تا کمتر بگیره باهات راه بیاد 

منم خودم آموزشگاه نرفتم همینطوری رفتم پیش یه خیاط خوب اول قیمت بالا میگفت ولی صحبت کردم تا کنار اومد کمتر گرفت

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون خانومه چرخم داره چرخ جک f12 دست دومه ولی ۱۷ تومن چرخش کثیف و بدرد نخور نبود سالم و تمیز بود تقریبا بنظرتون قیمتش خوبه؟  باز من سر در نمیارم میترسم سرم کلاه بره ولی خانومه اشناعه هم محلی و دوست مامانمه

همون خانومه چرخم داره چرخ جک f12 دست دومه ولی ۱۷ تومن چرخش کثیف و بدرد نخور نبود سالم و تمیز بود تقر ...

وآسه چرخ خیاطی از چند تا تعمیرکار بپرس و توی دیوار نگاه کن چرخ اون مدلی ببین حدودا چنده

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

عزیزم اگه علاقه داری میتونی اول آنلاین شروع کنی یکی دوتا دوره ورداری دستت که راه افتاد یه دوره رفع اشکال هم بری پیش همون خانم و تکمیل کنی آموزشتو 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
الان کامل بلدی؟

من دیگه دوره تکمیلی و جامعش رو که برای لباس مجلسی بود نرفتم و ادامه ندادم 

شما هم خواستی بری همون اول یه جا پول رو ندی ها

ممکنه به هر دلیلی نتونی بری یا بعد چندوقت راضی نبودی از کارش

اگه قراره صفر تا صد یاد بده مثلا دو ماه اول نازک دوزی فعلا هزینه همونو بده 

بعد مثلا دو ماه بعدی هزینه همونو بده 

همون اول هم صحبت کن ببین قراره چیا یاد بده دقیقا چه لباس هایی چه مدل هایی تا چه حد

قشنگ همه چیو باهاش طی کن 

قراره هزینه کنی الکی پولت حروم نشه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
اصلا تجربه ای از خیاطی ندارم ولی واقعا دوسش دارم خیلی نارحتم و شب روزم شده فکر به خیاطی اخرم مامانم ...

انقدر علاقه داری حتماا برو خیلی توش پیشرفت میکنی ♥😍

بنظرم ببین اگه خیلی خوب و با نکات زیاد یادت میره برو اما اگر اموزشگاه پیدا کردی خیلی بهتره بری اموزشگاه که بتونی بری امتحان بدی 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
همون خانومه چرخم داره چرخ جک f12 دست دومه ولی ۱۷ تومن چرخش کثیف و بدرد نخور نبود سالم و تمیز بود تقر ...

الان من جک دارم توی مزونم دونه ای ۳۵ و خورده ایه قشنگم 

اگه تمیره و خوب کار میکنه می ارزه چون صنعتیه دیگه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨