2777
2789
عنوان

دردسرا ی ازدواج برای خانما خیلی

147 بازدید | 22 پست

بیشتره 

خدایی صادق باشیم همینه 

سختی هاش 

مردا فشار کمتری دارن 

چرا میگن وظایف نصف نصف بنظرم خانما کارم بیرون نکنن بازم سختی هاش بیشتره براشون 

واقعا چرا توقع دارن خانما سر کارم برن 

دیگه همه کارو ما باید بکنیم که 

موافقین با نه 

اگه نه چرا 

استقلال مالی باید داشته باشه

ولی نصف نصف و فیفتی فیفتی مال وقتیه که حقوق جفتشون برابر باشه جفتشون به یه اندازه کار خونه بکنن اگه قراره بچه دار شن جفتشون یکسان هزینه بدن حتی ولی معمولا این اتفاق نمیافته پس اگه زنی سرکار میره کاملا حق داره که اون پول رو تو خونه خرج نکنه

.She's somebody , not some body.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونام باید خونه و ماشین جور کنن خرج زندگیم بدن

در نهایت ماشین و خونه مال خودشونه

حتی اگه هدیه بدن به زن میتونن پس بگیرن

و سرمایس چیزی نیست که هدر بره یا ارزشش کم شه

.She's somebody , not some body.  

والا قبلاً مرد نمی‌داشت زن دو تا چیز سنگین بلند کنه الان همشون سیب زمینی شدن تازه میگن زنمم باید کار ...

همینو میگم دقیقا 

چرا اینطوریه 

واقعا ما کم سختی نداریم 

که حالا این انتظار هارو از ما دارن 

کار کردن خانمها باید یک آپشن اختیاری باشه بدن زن با مرد توانش یکی نیست. حالا میبینی یک زن انرژیشو داره یکی نه. 

بعدشم همینکه طبیعت پریودی و زایمان و شیردادن و مراقبت از بچه ها رو انداخته گردن زن کافیه واسمون. والا.

خودم شاغلم اینارو میکم.

استقلال مالی باید داشته باشهولی نصف نصف و فیفتی فیفتی مال وقتیه که حقوق جفتشون برابر باشه جفتشون به ...

دقیقا واقعا این اتفاق نمیوقته میگیم نصف نصف ولی زن همیشه بیشتر زحمت می‌کشه 

کار کردن خانمها باید یک آپشن اختیاری باشه بدن زن با مرد توانش یکی نیست. حالا میبینی یک زن انرژیشو دا ...

دقیقا ما خودمون این بدبختی ها رو داریم 

مگه مردا هیچ وقت از این دردا میکشن 

توقعی از زن نیست 

اختیاری واقعا 

به نظرم تا یه حدی درسته ولی خدایی فکر کنین که مردا بار اقتصادی خانواده روی دوششونه خیلی براشون سخت ت ...

درسته برا همین بارم ندادن به زنا 

چون ما خودمون به اندازه کافی بار رو دوستمون هست حالا میگن وضع اقتصادی خرابه بیا تو هم کمک کن مردم فقط این سختی رو دارن ما هزار تا 

کار کردن خانمها باید یک آپشن اختیاری باشه بدن زن با مرد توانش یکی نیست. حالا میبینی یک زن انرژیشو دا ...

آفرین ،و زن وقتی کار می‌کنه بیرون از خونه توانش کم میشه زود خسته میشه نیاز به استراحتش بیشتره حوصلش کم میشه

دقیقا ما خودمون این بدبختی ها رو داریم مگه مردا هیچ وقت از این دردا میکشن توقعی از زن نیست اختیاری و ...

به خدا اگر مردا پریود می شدن و زایمان میکردن دیگه دست به سیاه سفید نمیزدن. یک جوری همینو تو برق و کرنا میکردن که گوش فلک کر بشه. مثل همین قضیه مهریه. هزارتا حق و حقوق دارن اصلا به روشون نمیارن ولی همین مهربه رو میکنن تو چشم مون یک جوری کردن که خانما هم باورشون بشه مهریه چیز بدیه.

تازه بارداری و پریودی خانومارو هم فراموش نکنید 

تو این مواقع درد و فشار کاری صد برابر بیشتر میشه و زن باید تحمل کنه و همچنین نا امنی هایی که خوده مردا برای خانوما در محیط کار بوجود اوردن هم باز یه مانع دیگ برای خانوماس.

مردای الان دیگ مرد نیستن که سطح تستوسترون خیلی پایین اومده.

به علاوه یه خانوم تا میخواد رانندگی کنه درس بخونه یه کاری انجام بده بازم دهنشون باز میکنن که زنا هیچی بلد نیستن و توهین میکنن به خاطر جنسیتشون. 

توقع هم دارن که وقتی خانوم میاد خونه غذا اماده باشه بچه های عالی باشن خونه مرتب باشه به خودش و ناخناش برسه  و قبض و اجاره خونه هم خانوم پرداخت کنه چون برابری میخوان اقایون!!! ولی خودشون هیچکاری برای برابری انجام نمیدنا فقط میگن تو خرجی برابر باشیم بقیش وظیفه زنه