apzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 3192 عنوان بیاین از تجربه تون برای بهبود منافذ باز پوست بگین 66 بازدید | 5 پست چیکار کردین بهتر شد حداقل ظاهر منافذتون؟من خودم سرم نیاسینامید برایت مکس گرفتم تاثیری نداشت 1404/05/01 | 22:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
apzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 3192 یکی گف ضدلک هیدرودرم خوبه برمنافذ😐 ژل شستشوی هیدرودرم رو دیشب خریدم نوشته بود برای پوست خشک و اگزمایی ولی بعد از استفاده ش چنان پوستم خشک و کشیده شد با اینکه یکبار استفاده کردم گفتم دیگه بندازمش دور یا برای بدن استفاده کنم
همسر_آقای_فلانی عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 160 سلام چند وقت مصرف کردید نیاسینامید اسید برایت مکس رو؟ من رفتم یه جای معتبر و خواستم نیاسینامید اسید اوردینری بخرم گفت بیا برایت مکس رو بخر نتیجه مطلوبش بیشتر بوده !!
apzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 3192 سلام چند وقت مصرف کردید نیاسینامید اسید برایت مکس رو؟ من رفتم یه جای معتبر و خواستم نیاسینامید اسید ... هرشب دارم استفاده میکنم فک کنم 24 روز شده باشه هنوزم دارم ادامه میدم روتین رو ولی خب تاثیری ندیدم فعلا متاسفانه،از داروخانه هم گرفتمش ن جای نامعتبر
همسر_آقای_فلانی عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 160 هرشب دارم استفاده میکنم فک کنم 24 روز شده باشه هنوزم دارم ادامه میدم روتین رو ولی خب تاثیری ندیدم فع ... ای بابا منم خریدمش ولی طرف گفت بعد 3 ماه نتیجه مشخص میشهکلا توی روتین باید صبور بود