2777
2789

چقدر میفهممت منتی برای من بی احترامی نبود کم محبتی بود بی احساسی بود

الان یکماهه سرسنگینم شایدم دو ماه .... دیگه آمار از دستم رفته 

میاد حرف میزنه نگاهش نمیکنم انگار زبونم قفل میکنه حرف نمیزنم...گ

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع هیچ حرفی نداریم وهیچ تمایلی به هم نداریم

چه بد اینجوری خیلی سخته مردی که بهت تمایلی نداشته باشه باهات حرف نزنه روح و روان ادمو ضعیف می کنه ازدواجت چجوری بود سنتی بوده 

وقتی یه مرد با بیتوجهیاش همه احساسات زنو میکشه

دقیقا یه دختر که با هزار آرزو و رویا وارد رابطه میشه ولی با یه نفهم نتیجه ش جز افسردگی دلشکستگی چیزی نمیشه چرا بعصی مردا واقعا بی شعورن

دقیقا یه دختر که با هزار آرزو و رویا وارد رابطه میشه ولی با یه نفهم نتیجه ش جز افسردگی دلشکستگی چیزی ...

برای اینکه فقط به خودشون فکر میکنن و منافع حودشون

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛