2777
2789
عنوان

ادکلن مردانه

89 بازدید | 14 پست

میشه یه ادکلن مردانه خوب معرفی کنید قیمتش هم بین ۱ تا ۲ باشه و خیلی خوشبو و خاص باشه یعنی قشنگ مخش زده بشه😂😂بعد اینکه میگن ادکلن جدایی میاره، یعنی برای تولدش ادکلن هدیه ندم؟؟؟

مگاماره 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوش خنکه و اورجیناله به نسبت قیمتش کیفیتش خوبه 

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

خز شده

چیکار با خر و ترندش داره بوش خیلی خوبه واسه بوش گفتم

بعدم عطر عطره خزو خیلم نداره این افکار اینستاییتونو بندازین دور هرچی اینستا میگه خوبه یا بده همونو قبول میکنین خودتونم فکر دارید علاقه دارید راه خودتونو برید 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

گرون تر این قیمت هاس

کاپیتان بلک فیکش رو داشتم خیلی خوب بود، حیاتی هم که یکی از بچه ها پیشنهاد داد عالی بود، کلا سبک ادکلن مردونه عربی خیلی خوبه. تاپیک یکی مونده به آخرم راجب عمل بینی هست گزارش میکنی بی زحمت؟؟!

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.