2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جلسه یک میلیون و خورده ای یک ساعت و نیم اره حرفه ای هست تربیت معلم خونده سابقه دار هست دهه پنجاهی ...

آهان 

خوشبحالش خوبه ی زن از اول درآمدی داشته باشه 

نه مثل من که تو این سن باید دنبال کار باشم

آهان خوشبحالش خوبه ی زن از اول درآمدی داشته باشه نه مثل من که تو این سن باید دنبال کار باشم

این اقا هست استثنا

ولی دوست خانم زیاد دارم که تدریس خصوصی انجام میدن و با همین درامد

حتی اینجا دبیر فیزیک هم میشناسم که تو کار تدریس هست و درامد خوبی داره 

بنظرت چجوری تبلیغ کنم برای تدریس خصوصی؟

ببین نمیدونم رشته ات چیه

ولی سعی کن بری مدارس غیرانتفاعی تدریس کنی به خصوص اگه تهران هستی اونجا مدیرا راه و چاه رو نشونت میدن

من دوستام میرفتن بعد مثلا یکیشون تعریف میکرد که من اولا ارزون میگرفتم گفت معلما جمع شدن گفتن بخوای قیمت مارو بشکونی زیرابت رو شیک میزنیم 

یکی دیگه که نه چندین تا دوست دیگه میگفتن مدیر بهمون میگه بد درس بدین که مجبور بشم خصوصی بگیرنتون اونوقت شصت درصد رو باید بدین به من مدیر چهل درصد شما

حتی مدیر یکی گفته بود که اینا پولدارن مرفه بی درد هستن اصلا ملاحظشونو نکنین ازشون پول بکنین میگفت هی هم گرونتر کنین 

ببین نمیدونم رشته ات چیهولی سعی کن بری مدارس غیرانتفاعی تدریس کنی به خصوص اگه تهران هستی اونجا مدیرا ...

وای چ وحشتناک این پولارو چجوری میخوردن 

من که میترسم ولی سعی میکنم برم دنبالش ببینم میتونم پیدا کنم یا نه 

ممنون عزیزم از راهنمایی ت