2777
2789

خانما من ی دو سه روزه مسموم شدم اصلا اشتها ندارم ، غذاها حالمو بهم میزنه . امروز ظهر خونه مامانبزرگم دعوت بودیم عموم هم اونجا بود ، ناهار نشستم سر سفره ی چندتا قاشق خوردم ( باور کنید همونا هم بزور خوردم واسه اینکه بی احترامی نشه) بعد تشکر کردم و رفتم عقب ، عمم اصراررررر میکرد بخورم ، منم اون موقع داشت حالم بد میشد اعصابمم از وضعیت بهم ریخته بود ، با لحن یذره جدی گفتم ولم کن عمه حالم خوب نیست ، عموم همچین سرم داد کشید اون لحظه گوشام سوت کشیدن اصلا مغزم پردازش نمیکرد 🥲

خب مگه تقصیر منه ؟ بعد هم من که چیزی نگفتم 

بعد داداشم برگشت جوابشو داد، عموم  اونم بدجور دعوا کرد

صادقانه بگید حق با کیه؟

حق با تو

عموت اگه راست میگه سر زنش داد بزنه، اکثرشون یه مشت زن ذلیلن فقط برای بقیه زبون دارن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسم میگه شما هم سر عمت داد زدی

نه والا اگه داد زده باشم

اون وسط بزور خودمو کنترل میکردم حالم بد نشه 

عمم گیر داده بود بخور بخور

گفتم عمه ول کن توروخدا حالم خوب نیست

فقط یذره جدی و با حالت نارضایتی گفتم😔

من بودم اصلا باهاش حرف نمیزدم دیگه

منم دیگه هیچوقت باهاش کاری ندارم

ولی موندم چرا اینجوری کرد آخه

بعد چرا مامان و بابام طرف اونو گرفتن؟؟

حال جسمیم که افتضاحه چند روزی ، از ظهر هم از لحاظ روحی درگیرم😔🥲

به هیچ کدومشون محل نزار درک هم خوب چیزیه

از همون موقع دیگه باهاشون کار نداشتم

از این ویروسه که من گرفتم دختر عمم هم گرفته بود الان خوب شده

بعدازظهری حالم بد شد بابامم خونه بود ، بجای اینکه همدردی کنه یا بهم برسه میگه : پس دختر عمت خیلی بنیه قوی داشته سریع خوب شده😒😔

من به مامان بابامم گفتم حالم بده اصرار داشتن باید بیامسه روز به زور سرم زندم لب به هیچی نزدم 😔

الهی بمیرم برات دخترکم🥺

عیب نداره بیا بغلم🫂

مهم اینه داداشت پشتت بوده

الان بهتری؟ویروس گرفتی یا یچیز خوردی بهت نساخته؟

پیله ات را بِگُشا🌱                                                              تو به اندازه پروانه شدن زیبایی …🦋