2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهر كرد😐

1537 بازدید | 139 پست

ديشب باهم ديگه جايي بوديم بعد يه كار خيلي فوري پيش اومد براش بهش گفتم من با اسنپ برميگردم تو برو گفت باشه تا اومدم برسم خونه ديوانم كرد از بس گفت رسيدي رسيدي رسيدي بعدم كه اومد باهام سر و سنگين بود كه اره سر درد گرفتم فلانو بيسار گفتم بابا امنه حالا تازه من ادم پخمه اييمم نيسما خودشو ميدونه پاش بيفوته اندازه يه مرد ميزنما اما بازم اينجوري ميكنم 

بعد جالبه ميگه يبار ديگه با تاكسي و اسنپ بري من راضي نيسم منم گفتم نباش اسايش من مهم تره يا راضي بودن تو بعد گفت اره من بفكر توعم كه برات اتفاقي نيوفته منم گفتم تو مواظب خودت باش لازم نكرده مواظب من باشي 

بعد گفت با ماشين برو (حالا ميدونه من شبا نميتونم رانندگي كننننماااااا بخاطر اينكه چشام خيلي حساسه نور كه ميوفته توش خيلي اذيت ميشم)گفتم تو ميدوني من اينجوريم گفت خب بشين خونه مجبوري بري بيرون منم گفتم يالا سوييچ ماشينما بده 

حالام كه اينطور شدا بهش ميگم بايد ماشينمو عوض كني تا حالش جا بياد 

از اينكه تو پست اول نوشتم خوشحال باشيد😐باتچكر

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بيشتر از همه بهش برهورده كه چرا من بهش گفتم مواظب من نباش دلش ميخاد من تو سري خورش باشم

منم دیروز سر همین جور قضایا دعوا کردم😞

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
گلم ببخش خط اول پستتو خوندم فقط، این اسنپ چیه دقیقا؟نخندین توروخدا!من نمیدونم!

آژانس😂😂😂😂😂

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
الان چی بگم تو ک شستی پهنش کردی 

من بفكر اونم كه بره دنبال كارش بعد به من ميگه ارهه من راضي نيسم با اسنپ بري انگار قراره لولو منو بخوره

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐