2777
2789

من یه مشاور گرفتم ماهی دو تومن میدم بهش بعد الان اصلا خیلی بعد دربارش میگن سنجش دانش می‌گفت ک 5 تا دانش آموز باهاش داشته برا فرهنگیان نیاوردن یا کلا از بچهای مدرسمونم کسی باهاش نیاورده خودمم بنظرم برنامش یه جوریه برام یه هفته فیلم ریاضی عربی گذاشته گفته هر روز ببین هفته بعدش تست بزن و اینا رو بخون خیلیم وقت میگیره امروز 4 ساعت منتظر بودم وقتم بشه برم داخل پیشش شما بودیم چیکار میکردین؟😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ ساعت نباید وقتتو تلف کنه...اون مشاوره استففرالله خدا نیست شما عقل خودتم بسنج

اگه حس میکنی خوب نیس الن عوض کن وسط سال اونی ک ضرر میکنه تویی

بعدم همش فیلم بعد ی هفته تست اشتبااهه محضه ...

یه مشاور آنلاین پیدا کن که جلسه رو تصویری برقرار کنه چهار ساعت وقتت رو میگیره بی معنیه خستگی مسیر از دست رفتن زمان قشنگ یک روز کاملت رو از بین می‌بره که اینطوری 

بعد چه مشاوریه که نمیدونه اطلاعات به محض اینکه به مغز وارد میشن صد درصد شفافیت دارن ولی اگر تثبیت نشن تمرین نشن فرداش میشه 70% سه روز بعد میشه 50% و یک هفته بعد فقط 10% ازش مثل یه سایه توی مغز میمونه مهم ترین قسمت آموزش مرور هست ،  اینکه فیلم ببین یک هفته بعد تست بزن به نظر من نشون میده اصلا از عملکرد مغز هیچی نمیدونه واقعا مغز موظفه برای حفظ بقا اطلاعات جدید رو کم اهمیت به حساب بیاره و حذفش کنه حتما باید با تمرین کردن تثبیتش کنی چه بهتر اگر یه نفر رو پیدا کنی که چیزایی که یاد گرفتی رو بهش آموزش بدی ، آموزش دادن باعث میشه یادگیری به اندازه 60% افزایش پیدا کنه 

به نظرم مشاورت رو عوض کن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یه مشاور آنلاین پیدا کن که جلسه رو تصویری برقرار کنه چهار ساعت وقتت رو میگیره بی معنیه خستگی مسیر از ...

بعدشم آقا امروز فردا پس فردا برام درس نذاشت فردا پس فردا تحلیل آزمون روزی که میبینمش هم معلوم نیس یک روز دوشنبه ی روز سه شنبه امروز شد چهارشنبه برا همین امروز برنامه نداشتم بخونم

۴ ساعت نباید وقتتو تلف کنه...اون مشاوره استففرالله خدا نیست شما عقل خودتم بسنجاگه حس میکنی خوب نیس ا ...

پیام بعدیم رو میبینین اونجا هم توضیح دادم نظرتون رو بگین لطفاا

میشه بیشتر توضیح بدین عوضش کنم؟

خب من چون خودم سر مشاوره حضوری وقتو هزینه ام هدر رفت میگم

اگه به حرفش گوش میدی و باعث پیشرفتت شده ادامه بده وگرنه عوضش کن 

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)