2777
2789

از وقتی که با آدمی که دوستش دارم وارد رابطه شدم به هرجا نگاه می‌کنم یا اسم خودشه یا اسمش شهرشه 

توی خیابون راه میرن زیر پام اسم شهرش اسم خودش نوشته سر در مغازه‌ها 

هرجا که میرم هر کاری که می‌کنم حتی تو دنیای مجازی توی همین نی نی سایت یا هر جای دیگه با هر کسی که آشنا می‌شم همه برای اون شهرین که نامزد من هست 

واقعا نمی‌دونم قضیه‌اش چیه روانی شدم😐😐

یعنی دلم می‌خواد یه آجر بدن دستم بزنم تو سرم راحت شم دیگه 😑😑

به خدا قسم تا قبل از اینکه من با این آدم آشنا بشم اصلاً عمراً اگر کسی برای اون شهر بود 

حالا تمام کسایی که میان توی زندگی من یا باهاشون آشنا می‌شم باهاشون حرف می‌زنم برای اون شهرن ولی من نیستم اونجا 💔💔

نمی‌دونم والا ربط داره به قانون جذب و کائنات یا هر کوفت و زهرمار دیگه ولی هرچی که هست واقعاً غیر عادیه!!!!

بگین تو رو خدا شما هم اینجورید فقط من نیستم؟😭😭😂😂

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

قانون جذب فلسفه مفصلی داره 

اره بهش اعتقاد دارم بنا به دلایل شرعی و تجربی 

لازم نیست ورزش کنی و🏃‍♀️تغذیه سالم داشته باشی🍏، همینکه به فکر سالم بودن باشی کافیه. 🌱❤لازم نیست حتما درس بخونی،📚 همینکه ذهنت پیش درس باشه کفایت میکنه ❤ هرموقع این جملات منطقی بود اون موقع میتونی بگی نماز نخون، مهم اینه دلت پاک باشه 😁😁همچین میگن انگار از زیر دل کسایی که نماز میخونن چاه فاضلاب رد میشه، والا😐😑 قرآن به صراحت میفرماید:  إنَّ الصَّلاةَ تنهیٰ عَنِ الفَحشاءِ و المُنکَرِ: نماز، از بدی ها باز میدارد. 👌نماز ابزار ساختن دل پاکه، نه نتیجه اون.😑🫠🫠یا اینکه میگن حجاب نداشته باش، حیا داشته باش😳.(جدددی میفرمایید⁉️) حجاب نماد بیرونی حیا هستش، نه جایگزین اون😐🤨یا چه میدونم روزه نگیر به فقرا کمک کن 😳😳😳انگار خدا گفته باید بین روزه گرفتن و کمک به فقرا یک گزینه رو انتخاب کنی هردو باهم نمیشه❗❗❗🥴این یه ویروسیه که تو فضای مجازی سالهای ساله که به دست دشمنان اسلام و منافقین درحال پخش شدنه. ویروس و مغالطه ای قبیح به نام  :  ❌تضاد ساختگی❌ تضادی که در واقعیت وجود نداره. مثل این میمونه که بگی باید بین اب خوردن و غذا خوردن یکی رو انتخاب کنی 😅❗د آخه مشتی... د آخه نامسلمون ... من چی به تو بگم؟ حالا منبع ویروس چیه؟؟؟ ❌جنگ نرم دشمن❌ ببین نرم که میگم از بالشی که شبا میذاری زیر سرت هم نرم تره ها... خوب حواستو جمع کن 🧐دشمن یا دوشمننن😁که میخواد با شبهه افکنی ۱_ارتباط انسان رو با خدا قطع کنه✂️(با حذف نماز) ۲_همدلی اجتماعی رو نابود کنه(با حذف روزه) ۳_عفت عمومی رو از بین ببره(با حذف حجاب) 🧕۴_عدالت اقتصادی رو ضعیف کنه(با حذف زکات)...«وَلا یَزالونَ یُقاتِلونَکُم حَتّٰی یَرُّدوکُم عَن دینِکُم»(بقره، 217). قرآن یه کتاب داستان بچگانه نیست، کتاب هدایت کل بشریته، که بعضی سوره هاش شأن نزول داره، بستگی به زمان و مکان خاص داره، همیشگی نیست. پس بااحترام نمیتونی خیلی سطحی از کنارش رد بشی و خودت یه تفسیر ابکی کنی. 🙏🌱               لطفا یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرست، اگه فرستادی بگو برات حمد بخونم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قانون جذب فلسفه مفصلی داره اره بهش اعتقاد دارم بنا به دلایل شرعی و تجربی

میشه دلایلتو بگی ؟ من خودم زیاد دیم اعتقاد دارن ولی بعضی ها میگن دروغه من خودم نمیدونم 

تو صفحه رو عوض کردی ، من کتابو سوزوندم daigo.ir/secret/71666606131

زیادی حساس شدی

نه بخدا خیلی وقته دارم دقت می‌کنم جدیداً همینجوریه یعنی از وقتی که باهاش آشنا شدم ولی تا قبل از این آدم اصلاً نبود یه نفر تو زندگی من پیدا نمی‌شد بگه من مال اون شهرم 

توی هر شبکه‌ای می‌زنم هر کانالی عوض می‌کنم فقط اسم اون شهره 

هر کجا که میرم حرف اون شهره و.....

واقعا اینا عادی نیست

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

قانون جذب این نیست. ی اسمی داره ولی یادم نمیاد فقط خلاصش این میشه ک چون طرف خیلی تو فکرته همه جا می‌بینیش

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

یعنی چی 

یعنی الان به این موضوع مرتبط هست یا نه؟

شرعی؟

میشه دلیلتونو بگید 

حتی به عنوان علم ثابت نشده که بشه بهش گفت قانون

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

قانون جذب این نیست. ی اسمی داره ولی یادم نمیاد فقط خلاصش این میشه ک چون طرف خیلی تو فکرته همه جا می‌ ...

آخه من قشنگ یادمه تا قبل از اون آدم حتی یک بارم اسم شهرش اسم خودش یا هر چیزی که مرتبط به اون آدم بود سر راه من قرار نمی‌گرفت 

یا انقدر کم بود که اینطوری توجه آدمو جلب نمی‌کرد 

واقعا عادی نیست به خدا این چیزا

قانون جذب این نیست. ی اسمی داره ولی یادم نمیاد فقط خلاصش این میشه ک چون طرف خیلی تو فکرته همه جا می‌ ...

منظورت تله پاتیه ؟

نه تله پاتی یه جورایی اشتراک فکره دو تایی ی فکر میزنه ب سرتون یهو.

اخه من دیدم نوشته بود اگه یکی زیاد فکر کنه بهتون شما هم به طور ناخوداگاه بهش فکر میکنید و این چیزا 

اخه من دیدم نوشته بود اگه یکی زیاد فکر کنه بهتون شما هم به طور ناخوداگاه بهش فکر میکنید و این چیزا

اینو دیگه نمیدونم مگه در مورد ائمه که اگه دلتون تنگشون میشه یعنی اونا دلشون برات تنگ شده😍

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

شرعی؟میشه دلیلتونو بگید حتی به عنوان علم ثابت نشده که بشه بهش گفت قانون

من ادعای تطبیق مستقیم با مسائل شرعی ندارم 

ولی روایاتی ک تاحالا خوندم باهاش مطابقت داشته 

مثلا پیامبر فرمودن اگه خواب بدی دیدین به هر شخصی نگین چون تعبیر بد باعث میشه اتفاقات بدی رخ بده(قدرت تفکر و تلقین انسان) 

یا چند تا از سوره های قران ک من دقیق یادم نیست باید برم بگردم ولی مطمئنم هست 

منظورم از قانون هم این نبود که از لحاظ علمی ثابت شده 😐🤦🏻‍♀️

لازم نیست ورزش کنی و🏃‍♀️تغذیه سالم داشته باشی🍏، همینکه به فکر سالم بودن باشی کافیه. 🌱❤لازم نیست حتما درس بخونی،📚 همینکه ذهنت پیش درس باشه کفایت میکنه ❤ هرموقع این جملات منطقی بود اون موقع میتونی بگی نماز نخون، مهم اینه دلت پاک باشه 😁😁همچین میگن انگار از زیر دل کسایی که نماز میخونن چاه فاضلاب رد میشه، والا😐😑 قرآن به صراحت میفرماید:  إنَّ الصَّلاةَ تنهیٰ عَنِ الفَحشاءِ و المُنکَرِ: نماز، از بدی ها باز میدارد. 👌نماز ابزار ساختن دل پاکه، نه نتیجه اون.😑🫠🫠یا اینکه میگن حجاب نداشته باش، حیا داشته باش😳.(جدددی میفرمایید⁉️) حجاب نماد بیرونی حیا هستش، نه جایگزین اون😐🤨یا چه میدونم روزه نگیر به فقرا کمک کن 😳😳😳انگار خدا گفته باید بین روزه گرفتن و کمک به فقرا یک گزینه رو انتخاب کنی هردو باهم نمیشه❗❗❗🥴این یه ویروسیه که تو فضای مجازی سالهای ساله که به دست دشمنان اسلام و منافقین درحال پخش شدنه. ویروس و مغالطه ای قبیح به نام  :  ❌تضاد ساختگی❌ تضادی که در واقعیت وجود نداره. مثل این میمونه که بگی باید بین اب خوردن و غذا خوردن یکی رو انتخاب کنی 😅❗د آخه مشتی... د آخه نامسلمون ... من چی به تو بگم؟ حالا منبع ویروس چیه؟؟؟ ❌جنگ نرم دشمن❌ ببین نرم که میگم از بالشی که شبا میذاری زیر سرت هم نرم تره ها... خوب حواستو جمع کن 🧐دشمن یا دوشمننن😁که میخواد با شبهه افکنی ۱_ارتباط انسان رو با خدا قطع کنه✂️(با حذف نماز) ۲_همدلی اجتماعی رو نابود کنه(با حذف روزه) ۳_عفت عمومی رو از بین ببره(با حذف حجاب) 🧕۴_عدالت اقتصادی رو ضعیف کنه(با حذف زکات)...«وَلا یَزالونَ یُقاتِلونَکُم حَتّٰی یَرُّدوکُم عَن دینِکُم»(بقره، 217). قرآن یه کتاب داستان بچگانه نیست، کتاب هدایت کل بشریته، که بعضی سوره هاش شأن نزول داره، بستگی به زمان و مکان خاص داره، همیشگی نیست. پس بااحترام نمیتونی خیلی سطحی از کنارش رد بشی و خودت یه تفسیر ابکی کنی. 🙏🌱               لطفا یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرست، اگه فرستادی بگو برات حمد بخونم ❤