2777
2789

من امسال میخوام مجددا پشت کنکور بمونم میشه از تجربیات خودتون اینجا بنویسید برام کا نهایت استفاده از این ۱۱ ماه رو ببرم؟

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟

عزیزم بهت دو تا حرف میزنم دوستانه و از روی تجربه 

واسه کنکور یا این سایت رو ترک کن و سعی کن نیای اصلا چون گوشی باید محدود بشه یا اگه اومدی و دیدی موقع نهایی ها، نتایج، تراز یا... هرچی اومدن نوشتن هشت تا بیست و فلان اصلا باور نکن و خود تحقیری توی ذهنت هم نکن

اینجا بعضیا تاپیک واقعی نمیزنن، واقعی نمیگن و اون فانتزی ذهنشون رو بیان میکنن

من امسال کنکور دادم، یادمه چقدر ساده بودم و غصه میخوردم سر اینجور تاپیک ها ( حسادت نمی کردما تازه آرزوی موفقیت هم داشتم) ولی بعدش متوجه شدم که ای بابا بعضیاشون دارن چرت و پرت میگن و هرماه بعد کلی تاپیک دوباره ی فیک دیگه میزنن 

پس فقط بچسب به خوندن و دنبال الگو و مشورت توی زندگی واقعی باش

عزیزم بهت دو تا حرف میزنم دوستانه و از روی تجربه واسه کنکور یا این سایت رو ترک کن و سعی کن نیای اصلا ...

خوبین شما؟

واقعیتش الان این تاپیک رو زدم که صرفا تجربیات بقیه رو ببینم و بدونم که چطور با تراز بالا رسیدن چون میدونم صرفا با خوندن معمولی نمیشه

شما ترازت چند شد؟

میشه خودتون از تجربیاتون بگین مطمئن هستم برام کاربرد خواهد داشت

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی
خوبین شما؟واقعیتش الان این تاپیک رو زدم که صرفا تجربیات بقیه رو ببینم و بدونم که چطور با تراز بالا ر ...

من در هر صورت دوست داشتم بهت بگم 

این هم چیزی هست که به همه ی کنکوری های این سایت میگم 

تراز من اون چیز که شما در عنوان تاپیکت خواستی نیست 

خیلی کار اشتباه در سال کنکورم داشتم و خواستم خیلی چیزها رو تجربه کنم، مفصل هست ولی خب احتمالا صحبت های من به درد شما نخوره