2777
2789
عنوان

خانمای بالای سی و متاهل لطفا

112 بازدید | 10 پست

امروز خونه خواهرم که از ۵سال کوچکتره بودم وخواهر بزرگترم که اونم ۸سال ازم بزرگتر اونجا بود که خواهر بزرگم بتازگی آزمایش خون داده و آزمایشش مشکوک به یه بیماری خود ایمنی هست وداشت صحبت میکرد که دوستم بهم گفته قرص کورتن نخور چاق میشی.منم چون دیدم استرس چاق شدن داره ویه حقیقته که کورتن چاق میکنه حتی یکی از اقوام همسرم این بیماری داشت ودیدم صورتش چاق شده بود خواستم بهش بگم عوارض قرص کوتاه مدته وبراش فامیل شوهرمو میخواستم مثال بزنم که اولش اینطوری شد ولی چون اول بیماریش بود ودوز بالا استفاده کرد اینطوری شد وخوب شد بعد وبعد که به حالت عادی قرص میخورد دیگه اینطوری نشد.همینکه من دهن باز کردم گفتم فلانی اول مریضیش صورتش گرد شد دیدم خواهرکوچیکه اصلا اجازه نمیده حرف بزنم برگشت بهم گفت چرا میخوای بترسونیش من گفتم آخه مگه مریضم بترسونمش نه میخوام بهش بگم اونم الان لاغر لاغره تو بزار حرفمو بزنم حالا همینطور که من داشتم اینو میگفتم اصلا اجازه نمی‌داد حرف بزنم باز تو حرفام میگفت نه اینطوری نیست دیگه عصبانی شدم بلند گفتم تو بزار من دهنم باز کنم حتی باز که اینو گفتم همچنان ادامه می‌داد بعد میره تو اون اتاق به دخترم میگه من ناراحتم بلند باهام حرف زد.منم به دخترم گفتم به من میگه میخوای بترسونیش آخه من مرض دارم خوار مریضم بترسونم؟دیگه اومدم خونه خودمون بنظرتون من مقصرم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از ینکه وقت گذاشتی .باورت نمیشه مسافت تا خونمون تو گرما با گریه اومدم الانم سرم داره میپکه

اوه انقدر من و دو تا خواهرام ازین بحثا داریم. دوباره انگار نه انگار، مثل روز اول میشیم. سخت نگیر. هر دو داشتین دلسوزی و محبت میکردین. هر کی به روش خودش. ایشون ولی اشتباه برداشت کرد و کوتاه هم نیومد ازحرفش‌.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
من خواهر ندارمدو تا برادر دارم فعلا مجردن بخداااا حوصله شونو ندارمتوام رابطتتو کمتر کن باهاش

آخه ناراحتم ازینکه خیلی راحت هرطوری عشقش میکشه باهام حرف میزنه خودش نمیگه باید احترام خواهر بزرگترم نگه دارم تازه شاکی هم میشه چرا بلند باهام حرف زد...باورت میشه یه مانتو خرید قیمت دوبرابر به من گفت انگار من جاریشم هووشم

آخه ناراحتم ازینکه خیلی راحت هرطوری عشقش میکشه باهام حرف میزنه خودش نمیگه باید احترام خواهر بزرگترم ...

مشخصه خواهرت خیلی رو مخه

یه مدت اصلا باهاش رابطه نداشته باش بلکه به خودش بیاد

من خواهر ندارمدو تا برادر دارم فعلا مجردن بخداااا حوصله شونو ندارمتوام رابطتتو کمتر کن باهاش

دوتا تاپیکم با متن حس تنهایی خیلی بدهست با تاپیک خانما بیاید یه لحظه بخون درباره همین خواهرمه ....واقعا نمیدونم چرا این همه بد شانسم