2777
2789

دوستان من پدر ندارم به همین علت داداشم داره خرجمو میده البته از پول بابام..

چند روز پیش داداشم همینطور دلی رفت با نامزدش با پول خودش برای خونمون غذای دریایی گرفت از ماهی گرفته تا میگو خیلی هم خرج کرده بود 

بعد زن داداشم یجوری ناراحت بود که گوشه خونه کز کرده بود انگار پول باباشو خوردیم 

یواشکی به داداشم میگه چرا با پول خودت ماهی گرفتی داداشم عصبانی شد یه چیزی بهش گفت ، دختره پاشد رفت انور لباساشو پوشید که بره خونه باباش 

یعنی لامصبو یجور کرم زده بود که نگو ، 

اصلا این هیچی.. من وقتی هم میخوام از طرف مدرسه برم اردو  ،شهر دیگه ، انقدر مغز داداشمو خورد که دختر تنهایی نمیره داداشم از لجش بهم گفت برو اردو 

البته یکسری رفتاراش متاسفانه رو داداشم تاثیر گذاشته 

نمیدونم چشه حقیقتا چقدر حسود و عقده ایی هست دهن سرویس 

البته نمیگم دختره بدیا ها اما خوبم نیست 

دوست ندارم بیاد خونمون یا کمتر بیاد ، چجوری بهش بفهمونم که ناراحت نشه یا کز نکنه بره سر خونه زندگیش انقدر سرشو نکنه تو باسن گرامیمون؟

( عروس های گرامی اینجا خواهشا کمپین حمایت از عروس نزنید راه حل دارید بدید )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه دمپایی بردار بزن تو دهنش 

ولی حالا جدی بخوام بگم من نمیتونم غیر مستقیم به همچین ادمی چیزی بفهمونم مثلا وقتی میگه مگه دختر تنهایی جایی میره بگو عزیزم به توچه؟  مادرم هست خودم و اون تصمیم میگیریم 

ببین شاید رفت و امدش کمتر بشه تاثیر بذاره روی کاراش ولی اگه جبهه ای داشته باشه خونه تونم نیاد ذهن داداشتو بهم میریزه و کار خودشو میکنه

به نظرم برادر منطقی و خوبی داری با برادرت مستقیم حرف بزن بهش بگو من فکر میکنم صحبت و کار های فلانی داره تاثیر منفی میذاره

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

نه بابا با پول خودش نامزدش که خانه داره

خب کارت باباتو از داداشت بگیر

چه کاریه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اگه پول بازنشستگی باباتونه که فکر کنم به مامانت میرسه نه داداشت

پس پول داداشت نیست پول همه تونه

اگه داداشت خودش جدا کار می‌کنه اون پول خودشه

ولی حتما با نامزدش قبل عقد هماهنگ کردن که خرج خانوادمم با منه و دختره قبول کرده دیگه